Αλλάζει όψη το κέντρο της Αθήνας – Εμβληματικά κτίρια μετατρέπονται σε πολυτελή ξενοδοχεία – ΒΙΝΤΕΟ

02:45 27/12/2022 - Πηγή: Enikos

Αλλάζει όψη μέρα με την ημέρα το κέντρο της Αθήνας, καθώς εμβληματικά κτίρια που έχουν γράψει την δική τους ιστορία τον προηγούμενο αιώνα, αλλά τις τελευταίες δεκαετίες είχαν παραδοθεί στην εγκατάλειψη, αναπαλαιώνονται από μεγάλες ξενοδοχειακές εταιρείες.

Όπως μετέδωσε το ΣΚΑΪ, η πρωτεύουσα της Ελλάδας συγκαταλέγεται στις 10 πιο ελκυστικές πρωτεύουσες του κόσμου για τουριστικές επενδύσεις και αυτό προσελκύει επενδυτές που αξιοποιούν ακίνητα μετατρέποντάς

τα και πάλι σε στολίδια.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το Μέγαρο Καλλιμασιώτη, στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, το οποίο για αρκετά χρόνια λειτουργούσε ως γνωστό εμπορικό κατάστημα και τώρα ανοίγει ξανά τις πύλες του, αυτή τη φορά, ως ξενοδοχείο.

«Το Μέγαρο Καλλιμασιώτη θα αλλάξει ιδιότητα και θα μετατραπεί σε ένα υπέροχο πολυτελές ξενοδοχείο. Έχουμε κρατήσει πάρα πολλά από τα στοιχεία του παλιού κτιρίου, όπως την γύψινη οροφή με το αστέρι της Βεργίνας» τόνισε η Βάνια Μίχα, που είναι ξενοδοχειακό στέλεχος.

«Έχουμε τόσα πολλά ωραία μέρη στην Αθήνα. Μακάρι να τα φτιάξουμε» ανέφερε μία Γερμανίδα που ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα