ΣΥΡΙΖΑ: O κ. Σαμαράς δεν πείθει κανέναν

17:44 30/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Για «εμφανή αμηχανία του Πρωθυπουργού του "μαύρου", να βρει τρόπο να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του και να πουλήσει, εκ νέου ένα success story», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς
δεν πείθει κανέναν «όσο και αν τα μέσα της διαπλοκής στηρίζουν αυτή την απέλπιδα προσπάθεια», τονίζει η αξιωματικη αντιπολίτευση, ενώ παράλληλα κατηγορεί τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την μεταξύ τους αντιπαράθεση σχετικά με την τοποθέτηση του Μ. Βορίδη για τον Α. Παπανδρέου. Αυτό που είναι προκλητικό όμως, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι την ίδια ώρα που στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για νέα μέτρα που θα δώσουν το τελειωτικό πλήγμα στην κοινωνία και στην οικονομία, οι κυβερνητικοί εταίροι το παίζουν εθνικοί σωτήρες. Η δε αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις ευθύνες του παρελθόντος είναι ανέξοδη, καθώς τα δύο αυτά κόμματα αποτελούν το οργανικό κομμάτι του συστήματος της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής που χρεοκόπησε τη χώρα, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση που καταλήγει:

«Ο κ. Σαμαράς, χέρι-χέρι με τον κ. Βενιζέλο, δεν θα μπορούν να στριμώχνονται για καιρό στη σάπια καρέκλα της εξουσίας, που τους ενώνει. Οι μέρες τους είναι μετρημένες».
Keywords
Τυχαία Θέματα