Β. Μαρινάκης στο 6ο συνέδριο της Θ7: Ενωμένοι θα μείνουμε στην κορυφή

17:44 30/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Ενότητα και στήριξη από τους φίλους του συλλόγου ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στο 6ο παγκόσμιο συνέδριο της «Θύρας 7». Ο πρώτος παράγοντας της πειραϊκής ομάδας αναφέρθηκε (και) στα μεταγραφικά ζητήματα, επιβεβαιώνοντας τις επαφές για την απόκτηση των Αμαλφιτανό και Ντομίνγκες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας. Βλέπετε ότι είμαστε
όλοι μαζί, μια γροθιά. Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο... Θριαμβεύουμε παντού. Και όσο είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι θα είμαστε πάντα στην κορυφή», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Μόνοι μας είμαστε παντοδύναμοι. Και να σας πω και κάτι; Εμείς μπήκαμε στον Ολυμπιακό και πληρώσαμε για να πάρουμε την ομάδα, πληρώσαμε τα χρέη. Πληρώσαμε και για το Καραϊσκάκη. Ούτε μας χαρίζουν ομάδες και γήπεδα, όπως σε άλλους, ούτε μπήκαμε στο ποδόσφαιρο για να παίρνουμε δουλειές ή να κάνουμε πολιτική», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας κάλεσε το φίλαθλο κοινό να γεμίσει φέτος το «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς όπως είπε «ο Ολυμπιακός τη χρονιά που έρχεται θα είναι ακόμα καλύτερος. Θέλουμε γεμάτο το Καραϊσκάκη, γι΄ αυτό τα διαρκείας θα έχουν μείωση 20% αλλά και περισσότερο σε κάποιες άλλες περιπτώσεις. Θα υπάρχει οικογενειακή εξέδρα, θα υπάρχει εξέδρα για κοινωνικές ομάδες που υποφέρουν με την κρίση... Όταν μπαίνουμε σε αυτό το γήπεδο, το ξέρετε, γεμίζουμε ενέργεια και δύναμη».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού, ενώ υπογράμμισε ότι θέλει τους αντιπάλους της πειραϊκής ομάδας δυνατούς: «Έχουμε πάρει Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Σάμαρη, Σαλίνο, Βάις και συνεχίζουμε... Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να έρθει στην ομάδα και ο Αμαλφιτανό, συζητάμε και με τον έμπειρο Τσόρι Ντομίνγκες (...) Θέλουμε δυνατούς αντιπάλους. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι κι εμείς. Στον αθλητισμό η πίεση σε πάει ψηλότερα. Ας προσπαθήσουν λοιπόν να μειώσουν τη διαφορά».
Keywords
Τυχαία Θέματα