Σούπερ Λίγκα (30η ημέρα): Ξάνθη-Αρης 0-0

21:47 21/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας Ξάνθη-Αρης για την 30η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι Ακρίτες έκλεισαν τη σεζόν ισόβαθμοι με τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση, ενώ ο Αρης απέφυγε τον υποβιβασμό.

Στο πρώτο ημίχρονο, το ποδόσφαιρο... κακοποιήθηκε στο γήπεδο των Πηγαδίων. Η Ξάνθη δεν είχε κίνητρο, ενώ ο Άρης είχε σίγουρα στραμμένη την προσοχή του και στο Περιστέρι
και δεν υπήρχε περίπτωση να ρισκάρει, όσο τον "βόλευε" και η ισοπαλία. Ετσι, με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Γιαννιώτα στο 24΄ (άουτ), τα πρώτα 45 λεπτά δεν έκρυβαν απολύτως τίποτα. Από μία μεγάλη ευκαιρία είχαν οι δύο ομάδες, κοντά στη συμπλήρωση μίας ώρας. Στο 58΄ ο Ράνος δεν μπόρεσε από πολύ πλεονεκτική θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και δύο λεπτά αργότερα ο Διαμαντάκος, μετά από πάσα του Τάτου, βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του Ζαρόπουλου, αλλά αστόχησε.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ξανά και έως το τέλος δεν άλλαξε τίποτε. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό και έδωσαν "ραντεβού" για τον Αύγουστο, στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Παπαζαχαρίας - Κομεσίδης

ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Μάνταλος (83΄ Ντάνι), Βάλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ (67΄ Πλατέλλας), Φλίσκας, Ντιέ, Ράνος (58΄ Σολτάνι)

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Τάτος (90+3΄ Μαργαρίτης), Αγγελούδης (51΄ Διαμαντάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (85΄ Οικονομόπουλος), Ζαραδούκας, Κοέλιο
Keywords
Τυχαία Θέματα