Athens by Night: Η αντιμνημονιακή ταινία του Γούντι Άλεν με τον Μπραντ Πιτ και την Πενέλοπε Κρουζ!

Στην Αθήνα θα έρθει ο πολυβραβευμένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Γούντι Άλεν όχι για να παίξει σαξόφωνο, αλλά για φτιάξει ταινία κατά του ΔΝΤ!

Η νέα του ταινία, θα ονομάζεται «Athens by Night», με πρωταγωνιστές τον Brad Pitt και την Penelope Cruz! μετά τις ταινίες του «Vicky Christina Barcelona», «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» και «Από τη Ρώμη με Αγάπη»,

ο Woody Allen γνωρίζει με το φακό του την Αθήνα και κινηματογραφεί την Ελλάδα της κρίσης,

Η ιστορία είναι απλή και μάλλον στηρίζεται σε αυτά που βιώνουν οι Έλληνες για χάρη του μνημονίου! Ένας Αμερικανός συγγραφέας ο Μπράντ Πητ ζει στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη και γράφει ένα μυθιστόρημα για την ελληνική κρίση. Την Ελληνίδα αγαπημένη του, θα υποδυθεί η Penelope Cruz, ενώ η ταινία θα γυριστεί στην Πλάκα, στην Κεφαλονιά, τη Σκιάθο και τη Λέσβο!

Ήδη, έχει έρθει στη χώρα μας 11μελές συνεργείο του σκηνοθέτη για το απαραίτητο ρεπορτάζ, ενώ ο ίδιος αναμένεται να μας επισκεφθεί στις αρχές Μαΐου.

Γι΄ αυτό, και μετά τις ταινίες του «Vicky Christina Barcelona», «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» και «Από τη Ρώμη με Αγάπη», ο Woody Allen συνεχίζει την ιδιότυπη ευρωπαϊκή του περιοδεία στην Αθήνα, όπου θα κινηματογραφήσει την Ελλάδα της κρίσης και των συσσιτίων.

Πηγή: tvshow

Keywords
Τυχαία Θέματα