Σιένα/Μπάνκι: Ο Ολυμπιακός έρχεται με άγριες διαθέσεις

19:36 12/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Τις... άγριες διαθέσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος θα παραταχθεί στην Τοσκάνη με στόχο να ανακτήσει το προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης του 6ου ομίλου, επισήμανε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Σιένα, Λούκα Μπάνκι, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Πέμπτης με τους «ερυθρολεύκους», για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός της Σιένα, σε δηλώσεις του μετά τη χθεσινή βαριά εντός έδρας ήττα με 94-70 από τη Ρόμα για το ιταλικό πρωτάθλημα, είπε: «Αν και πιστεύω ότι ο πρωταθλητής
Ευρώπης, Ολυμπιακός, άλλαξε λίγο το καλοκαίρι, έχω αρκετές επιφυλάξεις, αλλά δεν είναι σωστό να τις απαριθμήσω τώρα. Καλύτερα να σκεφτούμε τα προβλήματα που έχουμε, από πού προέρχονται και πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για μία διαδρομή που παρουσιάζει σήμερα τεράστιες δυσκολίες. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με μία από τις καλύτερες τέσσερις ομάδες της Ευρώπης, η οποία θα έρθει με άγριες προθέσεις για να ανακτήσει το προβάδισμα, καθώς θα έχουμε λίγο χρόνο για να ανακάμψουμε με κάθε τρόπο».
Keywords
Τυχαία Θέματα