Πόστο στην εθνική για τον Γ. Καραγκούνη που "κρεμάει" τα παπούτσια του

17:29 25/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Η ιδέα ωρίμασε μέσα του, σε συνδυασμό δε με την απουσία επαγγελματικής πρότασης που να τον καλύπτει σε αγωνιστικό επίπεδο ο Γιώργος Καραγκούνης παίρνει την απόφαση να βάλει τους τίτλους τέλους στη σπουδαία καριέρα του για να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο.

Ο διεθνής άσος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου, την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Όπως είχε
αποκαλύψει ο κ. Σαρρής κατά την παρουσίαση του Κλάουντιο Ρανιέρι, στον Καραγκούνη είχε από τότε προταθεί θέση πλησίον του Ιταλού εκλέκτορα, κάτι σαν «συνδετικός κρίκος» μεταξύ αυτού και των διεθνών, προκειμένου ο κ. Ρανιέρι να εγκλιματιστεί νωρίτερα, αλλά και να βοηθηθεί ουσιαστικά από έναν άνθρωπο που στα αποδυτήρια της Εθνικής αισθανόταν όπως στην άνεση του σπιτιού του.

Τα ακριβή καθήκοντα που θα κληθεί να αναλάβει ο Καραγκούνης, εφόσον τελικώς πει το «ναι», ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Όπως εκτιμάται, θα πρόκειται για μια θέση που θα περιλαμβάνει τόσο αρμοδιότητες τιμ μάνατζερ όσο και τεχνικού διευθυντή, με κυρίαρχο και τον διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή.

Το θέμα θα τεθεί προς έγκριση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Εφόσον όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες εκτιμήσεις, ο Καραγκούνης αναμένεται να αναλάβει άμεσα καθήκοντα, αρχής γενομένης από τις δύο αναμετρήσεις της Εθνικής τον Οκτώβριο με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2016.
Keywords
Τυχαία Θέματα