ΠΑΟΚ: Κορυφαίος για τον Αύγουστο ο Ρουμάνος Ρατς

19:43 5/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας του αναδείχτηκε ο Ρουμάνος αμυντικός Ραζβάν Ρατς, όπως προέκυψε από την σχετική ψηφοφορία που διοργανώνει κάθε μήνα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαδικτυακά. O ξένος ποδοσφαιριστής πλειοψήφισε έναντι των άλλων συμπαικτών του και πήρε το πρώτο άτυπο βραβείο της σεζόν.

Αναλυτικά
όσα αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Ήρθε για να αντικαταστήσει έναν αγαπημένο της "ασπρόμαυρης" κερκίδας, τον Λίνο, και εξαρχής το έργο του ήταν δύσκολο. Ο πολύπειρος Ράζβαν Ρατς χρειάστηκε μόλις 4 ματς και κάποια φιλικά για να αποδείξει στο απαιτητικό κοινό του ΠΑΟΚ ότι έχει όλα όσα χρειάζονται για να χαρακτηριστεί ως σημαντικότατη μονάδα στην καινούρια ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.
Με σταθερά υψηλή απόδοση κατά τον μήνα Αύγουστο, με 4 συμμετοχές σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ, με δυο ασίστ και πολλές ενέργειες που ξεκινούν την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και σταθερότατος αμυντικά, είναι ο MVP του μήνα Αυγούστου, του πρώτου μήνα της νέας αγωνιστικής σεζόν, όπως εσείς τον ψηφίσατε. Ο Ρουμάνος αρχηγός της εθνικής του, θα βρεθεί αντίπαλος την Κυριακή 7/9 με την Εθνική Ελλάδος και μπορεί να καυχηθεί στον... Κλάους ότι τον ξεπέρασε σ΄αυτόν τον διαγωνισμό (21% ο Έλληνας επιθετικός, στην τρίτη θέση), όπως και τον Φακούντο Περέιρα (27%), αλλά και τον Γιάννη Σκόνδρα (7%), συγκεντρώνοντας 1256 ψήφους και ποσοστό 35%».

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ αύριο το απόγευμα δίνει φιλικό αγώνα στο Αιγίνιο κατά του γηπεδούχου Αιγινιακού.
Keywords
Τυχαία Θέματα