ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται έφεση κατά της νέας ποινής από την UEFA

17:14 26/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Το σκεπτικό της απόφασης τιμωρίας της έδρας της Τούμπας, περιμένουν στον ΠΑΟΚ από την ΟΥΕΦΑ, για να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης και να μην κλείσει για ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι η έδρα της μακεδονικής ομάδας, λόγω της παρουσίας μεγαλύτερου αριθμού φιλάθλων στο παιχνίδι με την Σάλκε στις 27 Αυγούστου. Τα υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας, εδώ και δυο μέρες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη, για την εξέλιξη της
αντίδρασης του ΠΑΟΚ, ενώ το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ετοιμάζει την έφεση. Στη συνέχεια θα γίνει η τελική συμπλήρωση του φακέλου, στον οποίο θα υπάρχουν τα στοιχεία που έχει για την υπερασπιστική του γραμμή ο ΠΑΟΚ.

* Θύμα ελαφρού τροχαίου ατυχήματος έπεσε σήμερα το πρωί ο αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος κατευθυνόμενος για την προπόνηση της ομάδας του στη Νέα Μεσημβρία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε κολόνα, ενώ καβάλησε και το κράσπεδο. Το όχημα καταστράφηκε, αλλά ο νεαρός αμυντικός του "Δικεφάλου" δεν έπαθε το παραμικρό και μάλιστα μετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του.
Keywords
Τυχαία Θέματα