ΠΑΟΚ: Ανακοινώνει τους Ινσαουράλδε και Χούσεν

21:38 30/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 21.09

Μετά τον Αργεντινό Ινσαουράλδε που αναμένεται η επισημοποίηση της μεταγραφής του με δανεισμό στον ΠΑΟΚ ένας ακόμα ξένος παίκτης έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον ίδιο λόγο.

Πρόκειται για τον 23άχρονο Βέλγο Ντάνι Χούσεν (βλ. φωτό) που ανήκει στον Αγιαξ και έρχεται αύριο για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του εξάμηνου δανεισμού του στον ΠΑΟΚ.
Το σημαντικό φυσικά για τον "Δικέφαλο" είναι ποια ρήτρα αγοράς θα μπει για τον παίκτη καθώς μπορεί να μην έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα αλλά θεωρείται ταλέντο.

Σχετικά με την καριέρα του, ξεκίνησε από την Φορτούνα (2008-09) και συνέχισε στην Φούλαμ η οποία το 2010 τον παραχώρησε δανεικό στην Ελσίνκι και το 2011 στην Φορτούνα. Το 2012 τον πούλησε με 350.000 ευρώ στον Αγιαξ.

Ενημέρωση 17.33Εφθασε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Αργεντινός αμυντικός Χουάν Ινσαουράλδε και ήδη συζητά τις λεπτομέρειες της πιθανής συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ανέβασε σχετική φωτογραφία του παίκτη, ο οποίος για το υπόλοιπο της σεζόν αναμένεται να αγωνίζεται στους "ασπρόμαυρους". Σύντομα λογικά θα υπάρχει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ, εφόσον όλα πάνε καλά. Ο παίκτης μάλιστα θα έχει την ευκαιρία σε λίγες ώρες να παρακολουθήσει για πρώτη φορά παιχνίδι της υποψήφιας νέας ομάδας του από τις θέσεις VIP της Τούμπας, για το Κύπελλο με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα