Γαλλία: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά των Ριμπερί, Μπενζεμά

20:16 30/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Γαλλικό δικαστήριο απέσυρε τις κατηγορίες κατά των Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά σχετικά με σεξουαλικό σκάνδαλο που φέρονται να συμμετείχαν με ανήλικη πόρνη. Ο δικαστής απεφάνθη πως δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις ότι οι δύο ποδοσφαιριστές γνώριζαν ότι η Ζαχία Ντεχάρ ήταν ανήλικη στην περίοδο που αποδόθηκαν οι συγκεκριμένες καταγγελίες.

Οι δύο Γάλλοι διεθνείς, που από την πρώτη στιγμή αρνήθηκαν τις κατηγορίες, αντιμετώπιζαν μέχρι και τρία χρόνια φυλάκιση εφόσον κρίνονταν ένοχοι. Τόσο οι κατηγορούμενοι,
αλλά και η Ντεχάρ, δεν έδωσαν το «παρών» στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.

Η 21άχρονη επισήμανε στους ερευνητές ότι είχε «πετάξει» με το Ριμπερί στο Μόναχο ως «δώρο γενεθλίων του» το 2009, όταν ήταν 17 ετών, αν και επιμένει ότι είπε ψέματα για την ηλικία της.

Ο Καρίμ Μπενζεμά φέρεται να είχε συναντηθεί με την Ντεχάρ το 2008 στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Champs Elysee» και λίγο αργότερα βρέθηκαν μαζί στο ξενοδοχείο όπου την πλήρωσε για να κοιμηθεί μαζί της. Ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται ότι υπήρξε συνάντηση.

Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι δεν υπάρχει υπόθεση για να ασχοληθούν, υποστηρίζοντας ότι οι ανακριτές ήταν αυτοί που πίεζαν για να οδηγηθούν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

Ο δικηγόρος του κορυφαίου παίκτη της Ευρώπης για το 2013, Φρανκ Ριμπερί, Κάρλο Αλμπέρτο Μπρουσα δήλωσε «πολύ ευχαριστημένος με την ετυμηγορία» και πρόσθεσε:

«Παλέψαμε για να καθαριστεί το όνομά του. Αυτή η αθώωση είναι το τέλος μίας θλιβερής ιστορίας.»

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος του Μπενζεμά, Σιλβέν Κορνιέ, είπε ότι «έφυγε ένα βάρος από πάνω του, ενώ επισήμανε ακόμη ότι η υπόθεση ήταν «ηθικά ιδιαίτερα επώδυνη» και χαρακτήρισε την απόφαση ως «το τέλος ενός εφιάλτη» για τον πελάτη του.

Όσο για την κα Ντεχάρ: Μετά το σκάνδαλο εξελίχθηκε σε διασημότητα και συγκεκριμένα καθιερώθηκε ως μία από τις πιο γνωστές σχεδιάστριες μόδας πολυτελών εσωρούχων, σε συνεργασία με τον γνωστό οίκο του σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα