Μουντιάλ: Βραζιλία - Ολλανδία στον τελικό της παρηγοριάς

19:54 12/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Με τον μικρό τελικό της "παρηγοριάς" συνεχίζεται απόψε στις έντεκα το Μουντιάλ, όπου η διοργανώτρια Βραζιλία υποδέχεται την Ολλανδία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 69.349 θεατών "Brasilia national stadium" της Μπραζίλια, με διαιτητή τον Αλγερινό, Τζαμάλ Χαϊμουντί.

Οι "οικοδεσπότες" προέρχονται από την μεγαλύτερη συντριβή της Ιστορίας τους, καθώς στον ημιτελικό ηττήθηκαν με 7-1 από τους Γερμανούς, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση κι έκπληξη σε όλον τον πλανήτη. Ο Λουϊς Φελίπε Σκολάρι, που ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη απ τους φιλάθλους, καλείται
να ανασυντάξει τους παίκτες του και να διαχειρισθεί, κυρίως, την ψυχολογική τους κατάσταση. Αν και σε μικρότερο βαθμό, απογοήτευση υπάρχει και στο "στρατόπεδο" της Ολλανδίας.

Οι "οράνιε" του Λουϊς Φαν Γκααλ, έκαναν ένα πολύ καλό τουρνουά, αλλά αποκλείσθηκαν στα πέναλτι από την Αργεντινή, στον ημιτελικό που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Στις μέχρι τώρα, ένδεκα φορές που βρέθηκαν αντίπαλες οι δύο ομάδες, μετρούν από τρεις νίκες.
Keywords
Τυχαία Θέματα