Μαν. Σίτι: Με παιδικά κανάλια θα μάθουν αγγλικά οι ξένοι παίκτες

18:52 4/11/2013 - Πηγή: E-Typos
Μετά από μία νίκη των διαστάσεων του 7-0, μπορείς να τα κάνεις όλα. Ό,τι κι αν σου ζητήσουν. Όπως στην περίπτωση των Χέσους Νάβας και Αλβάρο Νεγρέδο. Τα δύο καλοκαιρινά αποκτήματα των «πολιτών» από τη Σεβίλη κλήθηκαν, μετά τη συντριβή επί της Νόριτς το περασμένο Σάββατο, να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά προγράμματα για παιδιά, προκειμένου να προχωρήσουν περισσότερο στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Συνήθως είναι οι σειρές τύπου «The Sopranos» ή το «Breaking Bad», τις οποίες οι περισσότεροι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ παρακολουθούν μετά μανίας, αλλά στο «Ετιχάντ Στέιντιουμ» κυριαρχούν τα σόου
«Teletubbies», «Balamory» και «In the night garden», όλα αφιερωμένα στα παιδιά.

Ένας από τους παίκτες της Σίτι, ο οποίος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, «τρελαίνεται» με αυτόν τον τρόπο διδασκαλίας, είναι ο Αργεντινός επιθετικός της ομάδας του λιμανιού, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι διανύει την τρίτη σεζόν του στο σύλλογο, είναι τώρα που «γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα» στην εκμάθηση των αγγλικών. Ίσως αυτό να σχετίζεται άμεσα με την αγάπη του παίκτη για το παιδικό κανάλι και τον αγαπημένο του χαρακτήρα «Kum Kum» στο σόου που παρακολουθεί.

Στα νέα αποκτήματα της ομάδας από το εξωτερικό χορηγούνται αμέσως τα λεγόμενα «πακέτα γλώσσας», με την προτροπή να παρακολουθούν τα προγράμματα «CBeebies». Πηγή στη «Sun» ανέφερε για το θέμα: «Η Σίτι αναγνωρίζει τη σημασία του να μιλούν οι παίκτες αγγλικά, προκειμένου αυτό να τους βοηθήσει εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου. Τα παιδικά κανάλια είναι πολύ χρήσιμα για τους ποδοσφαιριστές να μάθουν τη γλώσσα. Μερικοί, μάλιστα, απολαμβάνουν να τα παρακολουθούν περισσότερο από ότι τα παιδιά τους».
Keywords
Τυχαία Θέματα