Κύπελλο Ελλάδας (προημιτελικά): Βέροια-Πανθρακικός 0-1

20:07 27/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Κοντά στη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του βρίσκεται ο Πανθρακικός, που νίκησε 1-0 τη Βέροια στην Ημαθία και "αγκάλιασε" την πρόκρισή του, για πρώτη φορά, στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας. Το γκολ πέτυχε στο 22΄ ο Μίνγκας, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 13 Μαρτίου στην Κομοτηνή.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν
με αρκετές αλλαγές, γεγονός που δείχνει ότι οι στόχοι τους βρίσκονται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ισως να μέτρησε και το γεγονός ότι ο νικητής θα αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς τον Ολυμπιακό, άρα οι ελπίδες για το "θαύμα" ελαχιστοποιούνται. Πάντως, ο Πανθρακικός έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και στο 22΄ άνοιξε το σκορ με τον Μίνγκα να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Μουνάφο και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 34΄ ο Ντιόγκο έφτασε κοντά στο 0-2 που θα απλοποιούσε τα πράγματα, αλλά σούταρε ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν. Πέρα από κάποιες προσπάθειες του Ιωάννου, κατάφεραν να δημιουργήσουν μόνο μία μεγάλη ευκαιρία σε όλο το ματς. Ομως, ο Βρονταράς δήλωσε "παρών" και στο 53΄ απέκρουσε το τετ-α-τετ με τον Παυλίδη.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Αμαραντίδης, Καλτσάς, Ρεανό, Γεωργιάδης- Ντιόγκο

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Μπερτέν, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Ρεάνο, Καλτσάς, Παυλίδης (62΄ Παυλίδης), Μοκάκε (62΄ Κόστλι), Ιωάννου (68΄ Ολαϊτάν)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μελίσσης, Καστελάν, Κοντογουλίδης (68΄ Τζανής), Μίνγκας (80΄Παπαδόπουλος), Ντιόγκο, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης (59΄ Λουσέρο), Σερφά
Keywords
Τυχαία Θέματα