Η σύζυγος του Παπαγεωργόπουλου για την καταδίκη [Βίντεο]

«Είναι ένας άνθρωπος που όλη του τη ζωή ήταν προσεκτικός και τον κορόιδευαν. Η καταδίκη του είναι άδικη», είπε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου, σύζυγος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

«Ούτε στους πιο φρικτούς μας εφιάλτες δεν μπορούσαμε να φανταστούμε κάτι τέτοιο. Έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας. Δεν ξέρω πως κρίνουν και αποφασίζουν. Κανείς από τους

μάρτυρες δεν είπε κάτι, εκτός από τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη», τόνισε η κα. Παπαγεωροπούλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Η κα Παπαγεωργοπούλου ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν πήρε ούτε μία πεντάρα από το δήμο καθώς, όπως είπε, «δεν είχε καμία επαφή με την οικονομική υπηρεσία».

«Του είπα να προσέχει τον εαυτό του γιατί ο Θεός είναι μεγάλος. Είναι η πρώτη φορά που χωρίζουμε αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό», είπε η σύζυγος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Καταλήγοντας η κα Παπαγεωργοπούλου ανέφερε ότι θα βλέπει τον άνδρα της δυο φορές την εβομάδα, αλλά και ότι θα ασκηθεί έφεση στην απόφαση για ισόβια κάθειρξη.

πηγή: enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα