Κ. Χατζηδάκης: Προς όφελος των καταναλωτών οι ρυθμίσεις

20:59 26/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Μήνυμα σε όσους βουλευτές της συγκυβέρνησης αντιδρούν στις ρυθμίσεις που προωθούνται, με βάση προτάσεις του ΟΟΣΑ, για το γάλα, τα φάρμακα και άλλα θέματα, έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκης λέγοντας ότι οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις θα λειτουργήσουν προς όφελος καταναλωτών "και όταν οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας διαβάσουν αυτές τις ρυθμίσεις θα τις στηρίξουν".

Αισιόδοξος ότι οι
βουλευτές της πλειοψηφίας θα στηρίξουν τις ρυθμίσεις που προωθούνται στο πλαίσιο της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ μόλις διαβάσουν τις λεπτομέρειές τους, εμφανίσθηκε ο υπουργός Ανάπτυξη Κωστής Χατζηδάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι ρυθμίσεις που προωθούνται στο πλαίσιο της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ είναι ρυθμίσεις που θα λειτουργήσουν προς όφελος των καταναλωτών.

«Γι΄ αυτό είμαι και βέβαιος ότι όταν οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας διαβάσουν στις λεπτομέρειές τους αυτές τις ρυθμίσεις, θα τις στηρίξουν» είπε.

Τη δήλωση αυτή έκανε ο κ. Χατζηδάκης μετά την ολοκλήρωση της μηνιαίας σύσκεψης που είχε σήμερα το απόγευμα με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και επιπλέον σημείωσε: "δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ψηφίσουν στη Βουλή των Ελλήνων να έχουμε ακριβό γάλα και ακριβά φάρμακα".

Πρόσθεσε δε ότι οι ρυθμίσεις αυτές είναι για τους πολλούς ανυπεράσπιστους καταναλωτές, και τόνισε ότι πρόκειται για μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν εδώ και δεκαετίες.

«Η κυβέρνηση τις προχωρεί και είμαι βέβαιος ότι πολιτικά θα τις πιστωθεί» κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Keywords
Τυχαία Θέματα