Φρ. Αλβέρτης: Το μυαλό μας στο παρκέ για 40 λεπτά

18:34 3/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Το πλεονέκτημα της έδρας και της ψυχολογίας για τη νίκη αύριο (19:45) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος Ελλάδας στην ιστορία έχει ο Παναθηναϊκός. Παίζοντας με πάθος, ενέργεια και υψηλό κίνητρο οι «πράσινοι» κατάφεραν -αν και με την πλάτη στον τοίχο-
να ισοφαρίσουν σε 2-2 τη σειρά, μέσα στο ΣΕΦ και μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» και να διορθώσουν την εντός έδρας ήττα τους, στον 3ο τελικό. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πάντως πως απομένει ένας ακόμη αγώνας και πως ο αντίπαλος σε καμία περίπτωση δεν θα εμφανιστεί χωρίς κίνητρο, στον 5ο και τελευταίο τελικό. «Δεν υπάρχει επόμενος αγώνας,» δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, ενώ στην παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Μάικ Μπράμος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε πριν την καταληκτική αναμέτρηση του πρωταθλήματος στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Φτάσαμε στον 5ο τελικό και είναι το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο. Δεν υπάρχει επόμενος αγώνας. Όλοι ξέρουμε στην ομάδα πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα αυτόν και πως πρέπει να μπούμε στο παρκέ. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο παρκέ, στο παιχνίδι για 40 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Mάικ Μπράμος σχολίασε: «Έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας και είναι ο αγώνας που δίνει τον τίτλο. Είναι 40 λεπτά με καρδιά, πάθος και την ίδια στιγμή με μυαλό και προσήλωση στην τακτική που έχουμε ετοιμάσει και μας έχουν υποδείξει οι προπονητές μας. Όποιος κάνει αυτά που πρέπει για τα 40 λεπτά της αναμέτρησης, θα πάρει και τον τίτλο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, ξέρουμε ότι θα μας στηρίξει και όπως θέλουμε εμείς την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας στο παρκέ, θέλουμε και τη δική τους καλύτερη δυνατή εκδοχή στην εξέδρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα