Εβ. Λίνεν: Κάποιοι μέσα στην ΑΕΚ θέλουν τον υποβιβασμό!

19:47 19/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Απίστευτες καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ εξαπέλυσε ο πρώην τεχνικός της Ένωσης, Έβαλντ Λίνεν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα "Die Zeit".

Ο έμπειρος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων ότι ο «σύλλογος εδώ και χρόνια αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης από πρώην παράγοντες», ενώ μίλησε και ονομαστικά: «Ένας πρώην πρόεδρος, ο Ψωμιάδης, βρίσκεται στο εξωτερικό, στην φυλακή. Μόνο αυτός φέρεται να
χρωστάει στον σύλλογο 70 εκατ. ευρώ». Αν και διευκρίνισε πως «δεν διαθέτω αποδείξεις για μεμονωμένες περιπτώσεις», επισήμανε ότι «υπήρχαν πάντα ισχυρές ενδείξεις ότι υπεύθυνοι έχουν πλουτίσει από τις μεταγραφές. Σε μια περίπτωση φέρονται να εξαφανίστηκαν χρήματα στην τσέπη ενός υπευθύνου που προορίζονταν για την ανάπτυξη της υποδομής, χωρίς να μπει ούτε μία πέτρα.»

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι συνέβη και η ομάδα έχασε το πλεονέκτημα που απέκτησε στο μισό του δεύτερου γύρου και βρέθηκε να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού άφησε αρκετά υπονοούμενα; «Ξαφνικά οι ομάδες που ήταν πίσω μας στην βαθμολογία, κέρδισαν τους αγώνες τους, κάτι το οποίο βάζει κάποιον σε σκέψεις. Με τέτοιες υποθέσεις θα πρέπει να είναι κανείς προσεκτικός. Το γεγονός είναι ότι στο παρελθόν υπήρξαν αποδεδειγμένα στημένα παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες, κάτι που οδήγησε σε συλλήψεις προέδρων ομάδων».

Η απόλυσή του από τη διοίκηση: «Αυτό ήταν αστείο. Έκανα υπομονή για μήνες χωρίς να πληρώνομαι, κράτησα την ομάδα ενωμένη για εβδομάδες και ακούω "για τα δύο τελευταία παιχνίδια θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο". Αισθάνθηκα ότι μου φέρθηκαν άσχημα».

Οι... αποκαλύψεις του Λίνεν συνεχίστηκαν: «Την ώρα που ήμουν στα γραφεία για να λύσω το συμβόλαιό μου και μπορούσα μέσω του παραθύρου να δω το γήπεδο, όπου ο Δέλλας έκανε την πρώτη του προπόνηση. Ξαφνικά εισέβαλαν 50 οπαδοί στο τερέν, απείλησαν τους παίκτες σε περίπτωση ήττας στο επόμενο παιχνίδι και απαίτησαν από τον Δέλλα και τους βοηθούς του να εξαφανιστούν, γιατί διατηρούν δήθεν περίεργες επαφές με παλαιά στελέχη. Υπάρχουν πολλές φήμες. Μια από αυτές είναι ότι μερικοί στον σύλλογο θέλουν τον υποβιβασμό και τη χρεοκοπία, ώστε να γλιτώσουν από τα παλαιά χρέη και να γίνει μια καινούργια αρχή». Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα ως προπονητής».
Keywords
Τυχαία Θέματα