Ανδ. Σάμαρης: Νίκη για να κάνουμε το μεγαλύτερο βήμα πρόκρισης

18:52 4/11/2013 - Πηγή: E-Typos
Έτοιμος να πανηγυρίσει ακόμη μία νίκη με τον Ολυμπιακό είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπενφίκα. Ο διεθνής αμυντικός μέσος εκπροσώπησε τους παίκτες των Πειραιωτών και, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους «αετούς» της Λισαβόνας, τόνισε:

«Περιμένουμε την Μπενφίκα πιο βελτιωμένη. Ο κόσμος και το γήπεδό μας θα μας δώσουν δύναμη και πλεονέκτημα σε σχέση με το ματς στην Πορτογαλία.
Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε το μεγαλύτερο βήμα για την πρόκριση. Η Μπενφίκα θα τα παίξει όλα για όλα, αλλά με την ώθηση που θα μας δώσει ο κόσμος πιστεύω πως θα πανηγυρίσουμε».

Για το τι σημαίνει η νίκη στο αυριανό ματς, ο Σάμαρης είπε: «Είναι το σημαντικότερο, αλλά όχι το τελικό βήμα για να πάρουμε την πρόκριση. Γνωρίζουμε ότι στο παρελθόν ακόμη και με 10 βαθμούς η ομάδα έχει αποκλειστεί και δεν επαναπαυόμαστε. Πιστεύω, όμως, ότι οι πιθανότητες εφέτος είναι μαζί μας».

Ο νεαρός παίκτης χαρακτήρισε την Μπενφίκα «ομάδα που διαθέτει ποιότητα κι επικίνδυνη στην επίθεση», ενώ πρόσθεσε πως «πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο, διότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούμε να δεχτούμε γκολ».

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν οι Σαβιόλα και Ρομπέρτο έχουν μιλήσει στους συμπαίκτες τους για την πρώην ομάδα τους, ο άσος του Ολυμπιακού απάντησε: «Από τότε που έγινε η κλήρωση, μας μίλησαν για την έδρα της και την ποιότητά της. Πλέον είναι διαφορετική, όμως παραμένει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να μας κάνει τη ζημιά».

Ρωτήθηκε και για τη νίκη στο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας επί του Παναθηναϊκού: «Ήταν τόνωση για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Υπερτερούμε στο πάθος, στη δύναμη, στην ένταση που έχουμε στο παιχνίδι. Έχουμε έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης όπως ο Κώστας (σ.σ. Μήτρογλου), έχουμε έμπειρους παίκτες, πολύ καλό τερματοφύλακα (σ.σ. Ρομπέρτο), ο οποίος έχει κίνητρο. Γενικότερα σαν ομάδα, εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, υπερτερούμε σαν σύνολο απέναντι στη Μπενφίκα».
Keywords
Τυχαία Θέματα