Ζητούνται 23 αρχαιολόγοι, φύλακες, εργάτες και καθαριστές στον Εβρο

Εργασία

23 νέοι συμβασιούχοι στην περιφέρεια Εβρου

Στην πρόσληψη 23 ατόμων προχωράει η Περιφερειακή Ενότητα Εβρου για την υλοποίηση προγράμματος κοινωφελούς χαρακτη΄ρα στον τομέα του Πολιτισμού. Οι δραστηριότητες του νέου προσωπικού θα αφορούν υπηρεσίες φύλαξης, μέριμνας εργασίας συντήρησης, ευπρεπισμού, αποψίλωσης και καθαρισμού των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων του κάθε δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι άνεργοι, ηλικίας έως 35 ετών με δελτίο ανεργίας σε ισχύ.

Για

τους αρχαιολόγους απαραίτητο τυπικό προσόν είναι το αντίστοιχο πτυχίο ΑΕΙ. Για τους φύλακες χρειάζεται απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για τις θέσεις των εργατοτεχνιτών και καθαριστών δεν απαιτούνται ιδιαίτερα τυπικά προσόντα

Κριτήρια για την επιλογή είναι ο χρόνος ανεργίας, η οικογενειακή κατάσταση, το εισόδημα και η εντοπιότητα. Οι θέσεις είναι δύο αρχαιολόγοι, 4 νυχτοφύλακες, 9 ημερήσιοι φύλακες, 7 εργατοτεχνίες και ένας καθαριστής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 25410 84831

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα