Και η "δίκαιη" μοιρασιά είναι "αξιοκρατία"!

Ανακοινώσεις

ΚΑΙ Η «ΔΙΚΑΙΗ» ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ»!

Αφού «ενέδωσε» στη ΔΑΚΕ ο κ. Αρβανιτόπουλος, όρισε νέους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. Σειρά έχουν τώρα, σύμφωνα με το αίτημα της ΔΑΚΕ, οι Διευθυντές Εκπαίδευσης και οι Σχολικοί Σύμβουλοι. Η πρόσφατη επιλογή Περιφερειακών Διευθυντών έβαλε ψύλλους στα αυτιά των υποψηφίων Δακιτών. Βλέπετε μέχρι τώρα, με βάση αυτά που γνωρίζαμε (πριν τη συγκυβέρνηση), η εκάστοτε κυβερνητική συνδικαλιστική παράταξη έπαιρνε

τη μερίδα του λέοντος και άφηνε κάποια ψίχουλα για τους συνδικαλιστές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Άρα είχαν τη μερίδα του λέοντος στις τετραετίες της Ν.Δ. Τώρα όμως το σκηνικό έχει αλλάξει. Οι συγκυβερνώντες είναι τρεις και φυσικά δεν τίθεται θέμα για κάποια απλή παραχώρηση στην αντιπολίτευση, αλλά για ισομοίρασμα, με βάση ποσοστά, στην συμπολίτευση! Πως θα ξέρουν λοιπόν οι Δακίτες αν θα είναι μέσα στους τυχερούς; Μέχρι τώρα “κινδύνευαν” μόνο από τους ομοϊδεάτες τους, τώρα μπαίνουν κι άλλοι στο κόλπο. Μέχρι και η ΔΗΜΑΡ. Αν είναι δυνατόν! Οι συνδικαλιστές της στις εκλογές των αιρετών με το ζόρι βρήκαν την ψήφο τους, θέλουν και διοικητικές θέσεις;

Εμείς κατανοούμε την αγωνία των Δακιτών. Για μια απόσπαση, μια τοποθέτηση, μια διοικητική (διευθυντική, υπευθυνότητας κ.τ.λ.) θέση “αγωνίζονται” τόσα χρόνια. Να τους φάει τώρα άλλος την μπουκιά από το στόμα; Ντροπή!

Αποφασίσαμε λοιπόν να τους πληροφορήσουμε πως με βάση σχετικούς υπολογισμούς, αν άλλαζαν σήμερα οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η ΔΑΚΕ θα έπαιρνε 35, η ΠΑΣΚ 16 και η ΔΗΜΑΡ 8. Από κει και πέρα ας λάβουν τα μέτρα τους.

Και αν κάποιοι νομίζουν πως κάνουμε πλάκα, τους λέμε πως τα ποσοστά των κομμάτων (που καθόρισαν και την επιλογή των 13 Περιφερειακών Διευθυντών) στις εκλογές του Ιουνίου ήταν:

Ν.Δ. 26,6%, ΠΑΣΟΚ 12,2%, ΔΗΜΑΡ 6,2%. Συνολικά δηλαδή 45% του εκλογικού σώματος. Άρα με αναγωγή στο 13 (Περιφερειάρχες) έχουμε:

ΔΑΚΕ: (26,6*13)/ 45=7,6 (πήρε 7)

ΠΑΣΚ: (12,2*13)/45=3,5 (πήρε 4)

ΔΗΜΑΡ (6,2*13)45= 1,8 (πήρε 2)

Κάτι δέκατα που λείπουν, κάτι στρογγυλοποιήσεις που πρέπει να γίνουν, ξεπερνιούνται γρήγορα. Αν είναι δυνατόν να σταθούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες όταν κινδυνεύει η παραμονή μας στο Ευρώ!

Ανάλογα με αυτά εμείς βρήκαμε τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί τώρα να βρει τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανά νομό, τους Σχολικούς Συμβούλους κ.ο.κ. Άντε, καλούς λογαριασμούς!

http://anexartitosima.wordpress.com

Tags: ανεξάρτητο σχήμα Ημαθίας
Keywords
Τυχαία Θέματα