Συμβούλους διαφήμισης ζητά ο «Χρυσός Οδηγός»

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Συμβούλους διαφήμισης για Πάτρα, Λάρισα και Βόλο θα προσλάβει ο «Χρυσός Οδηγός», προκειμένου να καλύψει τις άμεσες ανάγκες των γραφείων του στις τρεις μεγάλες πόλεις.

Παράλληλα, η εταιρεία επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ένα άτομο ειδικότητας On-line Product

Manager. Οι υποψήφιοι θα έχουν αντικείμενο τη διαχείριση και ανανέωση του υπάρχοντος πελατολογίου, την ανεύρεση νέων πελατών, την ενημέρωση πελατών για τις νέες υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση πελατών, τις προσωπικές πωλήσεις, αλλά και το After-Sales Service.

Προσόντα

Προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών σε τμήμα ή θέση πωλήσεων Επαγγελματική εμφάνιση Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ (Windows, Excel, Word, PowerPoint, Internet) Δυνατότητα μετακίνησης εκτός έδρας Κατοχή άδειας οδήγησης ΙΧΕ αυτοκινήτου

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι άντρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ενώ η κατοχή πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό μισθό, ελκυστικό σύστημα απόδοσης κινήτρων, αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή (για τους προσωπικούς πωλητές), δυναμικό εργασιακό περιβάλλον με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και συνεχή εκπαίδευση.

On-line Product Manager
Ο κάτοχος της θέσης θα έχει, μεταξύ άλλων, την ευθύνη παρακολούθησης on-line προϊόντων, την ανάλυση στοιχείων αγοράς και πληροφοριών για δυνητικούς πελάτες, τη συμμετοχή στη διαμόρφωση, παρακολούθηση και υλοποίηση του Marketing Plan των on-line προϊόντων, την ανάλυση χρηματοοικονομικών στοιχείων και τη δημιουργία προβλέψεων, καθώς και τη στενή παρακολούθηση του ανταγωνισμού που θα περιλαμβάνει και τοπικές αγορές πόλεων, εκτός Αθηνών αλλά και εκτός ελληνικής αγοράς.

Αποδεδειγμένη εμπειρία επιτυχούς εισαγωγής νέων προϊόντων Εμπορική αντίληψη της on-line διαφήμισης και των τάσεων αυτής (εμπορικά μοντέλα και πολιτικές) Τουλάχιστον πέντε χρόνια σχετική εμπειρία ως product manager σε μεγάλη εταιρεία (ιδανικά στον χώρο της διαφήμισης και του διαδικτυακού marketing) Εμπειρία σε θέμα Business Mo-deling Εξοικείωση με SEO και SEM θέματα Μεγάλη ευχέρεια γραπτού και προφορικού λόγου Πτυχίο ανώτατης σχολής με κατεύθυνση Marketing ή/ και ΜΒΑ Αριστη γνώση Αγγλικών

Η εταιρεία παρέχει μισθό ανάλογο με τα προσόντα του υποψηφίου, δυναμικό εργασιακό περιβάλλον με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και συνεχή εκπαίδευση.

Βιογραφικά
Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στη διεύθυνση: «Χρυσός Οδηγός ΑΕ, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Μιχαλακοπούλου, 184, Αθήνα ΤΚ 115 27, ή στο Fax: 210 9204172.

Ο Κώστας Βαβαρούτας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας, δήλωσε στο «ΕΘΝΟΣ Εργασία»: «Ο Σύμβουλος Διαφήμισης είναι ένα από τα πλέον αναπ

Keywords
Τυχαία Θέματα