Υποδιευθυντής καταστήματος στα JUMBO

Tweet Κατηγορία: Εργασία

Εναν υποδιευθυντή καταστήματος για την Αθήνα επιθυμούν να προσλάβουν τα JUMBO.

Ο κάτοχος της θέσης θα έχει υπ' ευθύνη του τη φερέγγυα παρουσίαση των εμπορευμάτων καθώς και την εφαρμογή της εταιρικής πολιτικής πωλήσεων στο κατάστημα, ενώ θα συντονίζει τους εργαζομένους στα διάφορα τμήματα του καταστήματος.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα

πρέπει να έχουν προηγούμενη πενταετή προϋπηρεσία (τουλάχιστον) σε θέση υπεύθυνου καταστήματος, πτυχίο ανωτάτης οικονομικής κατεύθυνσης (ΜΒΑ θα θεωρηθεί πλεονέκτημα), άριστες γνώσεις Η/Υ, έντονο εμπορικό προσανατολισμό, δυναμικότητα και ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και οργάνωσης.

Επιπλέον, οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους μέσω e-mail στο: [email protected] ή με fax στο: 210 4805242.

 ΕΘΝΟΣ

 

 

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, ή θέλετε να αναρτήσουμε την αγγελία σας στείλτε μας μέιλ στο [email protected].

 

Tags: υποδιευθυντήςJUMBO Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα