Σύλλογος Δ/Ν Ν. Χανίων: Παράσταση διαμαρτυρίας για την αξιολόγηση των συναδέλφων 26/6

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Χανιά,22/5/2012
Προς
Τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων ΘΕΜΑΤΑ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΔΟΕ - ΕΝΑΡΞΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Θέμα 1ο: ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί με προηγούμενο μήνυμα του Δ.Σ, η Β’
Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, γι’ αυτή τη σχολική χρονιά, με θέματα «Απολογισμός Συλλόγου – ΔΟΕ και Θέματα Ημερήσιας Διάταξης ΓΣ ΔΟΕ Ιουνίου», θα γίνει την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012, από τις 8.15 το πρωί έως τις 13.30, στην Αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τμήματος Δυτικής Κρήτης), στην οδό Νεάρχου 29.
Για τους συναδέλφους που θα συμμετέχουν στις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης έχει δοθεί από την υπηρεσία άδεια απουσίας από τα σχολεία.

Θέμα 2ο: ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΔΟΕ
Λόγω της μεταφοράς της μισθοδοσίας μας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, τη φετινή σχολική χρονιά δεν είχε γίνει ως τώρα κράτηση της συνδρομής για τη ΔΟΕ, την ΑΔΕΔΥ και το Σύλλογο. Η συνδρομή αυτή τις προηγούμενες χρονιές γινόταν σε δύο δόσεις: 25 ευρώ τα Χριστούγεννα και 25 ευρώ το Πάσχα. Από αυτά τα 36 πήγαιναν στη ΔΟΕ και την ΑΔΕΔΥ και τα υπόλοιπα στο Σύλλογο.
Η ΓΣ της ΔΟΕ του προηγούμενου Ιουνίου αποφάσισε μετά και από πρόταση του Συλλόγου μας μείωση της συνδρομής στη ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ στα 27 ευρώ για κάθε μέλος. Ο Σύλλογός μας είναι υποχρεωμένος να καταθέσει αυτό το ποσό για κάθε μέλος του στη ΔΟΕ μέχρι τις 21 Ιουνίου 2012, για να μπορεί και να συμμετέχει στη ΓΣ της ΔΟΕ τον Ιούνιο.
Γι’ αυτό το λόγο, αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε στην κράτηση αυτού του ποσού από το μισθό του Ιουνίου.

Θέμα 3ο: ΕΝΑΡΞΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Το ΔΣ του Συλλόγου καλεί εκτάκτως σε Σύσκεψη την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, στις 7.30 μμ στα γραφεία του Συλλόγου τους Διευθυντές και εκπροσώπους των Συλλόγων Διδασκόντων των σχολείων που έχουν πρόγραμμα παράλληλης στήριξης μαθητών για το θέμα της αξιολόγησης.
Το ΥΠΔΒΜ βάζει σε εφαρμογή σταδιακά την αξιολόγηση . Μετά τα «ερωτηματολόγια» αξιολόγησης που έχουν σταλεί σε ορισμένα από τα 800 πιλοτικά ολοήμερα σχολεία , συνεχίζουν προς την ίδια κατεύθυνση στέλνοντας «ερωτηματολόγια» για να αξιολογήσουν τους εκπαιδευτικούς της Παράλληλης Στήριξης.
Μάλιστα με την εγκύκλιο 3927/2-4-2012 αναθέτει στην ιδιωτική εταιρεία ΕΠΕ INTRAWAY τη διαμόρφωση του πλαισίου της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών αλλά και τον επιτόπιο έλεγχο τους στα σχολεία. Επιπλέον καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές και τους γονείς να βάλουν την υπογραφή τους.
Με την υπογραφή αυτή :
 Προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση των σχολείων με συνέπεια να καταργείται ο Δωρεάν και Δημόσιος χαρακτήρας της εκπαίδευσης όπου ο γονιός θα βάζει το χέρι του ακόμη πιο βαθειά στην τσέπη καθώς και στην κατάργηση της ενιαίας μόρφωσης των μαθητών.
 Αν
Keywords
Τυχαία Θέματα