ΕΛΜΕ Χανίων: Σχετικά με την αποστολή θεμάτων στους συμβούλους - Κάλεσμα σε ΓΣ 27/6- Σκέψεις- προτάσεις για αντιφασιστικές δράσεις στα σχολεία- Αλληλεγγύη σε συνάδελφο

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΧΑΝΙΑ 73132
Τηλ 2821040928 Fax 2821058343
Email: [email protected]
http://www.elme-chanion.gr/

Χανιά 25/6/2012
Αρ. Πρωτ. 765
ΠΡΟΣ
Σχολεία του νομού
Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης
ΚΟΙΝ. ΜΜΕ.

Σχετικά με την αποστολή θεμάτων στους συμβούλους

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Χανίων με αφορμή το έγγραφο του Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών που έφτασε στα σχολεία τις τελευταίες μέρες και ζητά από τους συναδέλφους την αποστολή θεμάτων, υπενθυμίζει τα εξής που αποτελούν πάγια θέση του συνδικάτου:
Για το θέμα της εγκυκλίου «για τον προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου και την καταχώρηση εκπαιδευτικού υλικού», η ΟΛΜΕ έχει πάρει θέση ήδη απ το 2008 με ψήφισμα της Γ.Σ των Προέδρων των ΕΛΜΕ το οποίο σας επισυνάπτουμε. Κομμάτια αυτής της εγκυκλίου επιχειρείται να εφαρμοστούν \"de facto” μέσω του εν λόγω εγγράφου του Σχολικού Συμβούλου. Τα θέματα κατατίθενται στη διεύθυνση του κάθε σχολείου και από εκεί μπορεί όποιος έχει αρμοδιότητα να ζητήσει πρόσβαση σ αυτά. Σε περίπτωση αποστολής εγείρονται διάφορα ζητήματα όπως για παράδειγμα το πώς προστατεύονται τα πνευματικά δικαιώματα των συντακτών των διαγωνισμάτων, κλπ.
Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους συναδέλφους να αγνοήσουν το παραπάνω έγγραφο του Σχολικού Συμβούλου και να μην προχωρήσουν σε καμιά σχετική ενέργεια .


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Ι. Τσαμαντάκης Σ. Κοτσιφάκη

ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΧΑΝΙΑ 73132
Τηλ 2821040928 Fax 2821058343
Email: [email protected]
http://www.elme-chanion.gr/
Χανιά 25/6/2012
Αρ. Πρωτ. 764
ΠΡΟΣ
Σχολεία του νομού
Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης
ΚΟΙΝ. ΜΜΕ.

Κάλεσμα στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Τετάρτη 27/6
1ο ΕΠΑΛ(Κοραή 1) 8μ.μ

Καλούμε τις/ους συναδέλφισσες/φους στη ΓΣ για να συζητήσουμε την εισήγηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ προς τη Μετασυνεδριακή ΓΣ προέδρων ΕΛΜΕ (30-06-12), την οποία σας στέλνουμε σε συνημμένο αρχείο. Είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς περιλαμβάνεται ο προγραμματισμός δράσης για την επόμενη χρονιά 2012-13.
Η επόμενη περίοδος θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Όλα τα ζητήματα είναι ανοικτά. Μισθολόγιο, αξιολόγηση, δαπάνες εκπαίδευσης, σχέδια για το Λύκειο, αλλαγές στη δομή της διοίκησης, σύστημα υγείας κ.λπ.
Αυτά τα δεδομένα, αυτές οι αντικειμενικές συνθήκες όχι μόνο δεν επιτρέπουν καμία αναμονή, αλλά οδηγούν αναπόφευκτα σε νέα και σφοδρή κοινωνική σύγκρουση εάν συνεχιστεί η πολιτική του μνημονίου τα επόμενα χρόνια.
Το εκ

Keywords
Τυχαία Θέματα