Σκότωσε τον κουμπάρο του και αυτοκτόνησε - Τι έδειξε η βαλλιστική για τους δύο θανάτους στην Ξάνθη

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του ασφαλιστή στην Ξάνθη και την αυτοκτονία του επιχειρηματία την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει ο Ant1, τα ευρήματα της βαλλιστικής εξέτασης δείχνουν ότι το 22άρι περίστροφο που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του ασφαλιστή, είναι το ίδιο με το οποίο αυτοκτόνησε ο κουμπάρος και

φίλος του λίγο μετά.

Ήδη από την Τετάρτη ο Alpha μετέδωσε ότι η αστυνομία ερευνά παράλληλα τις δύο υποθέσεις, συσχετίζοντάς τες. Τότε έγινε γνωστό ότι ο δολοφονημένος ασφαλιστής και ο αυτόχειρας επιχειρηματίας ήταν κουμπάροι.

Το χρονικό

Ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του από την κόρη του. Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ αργά το απόγευμα έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίστηκε από την Αστυνομία «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχονταν από 22άρι, το οποίο, με βάση τη βαλλιστική, ήταν το ίδιο με το οποίο ο κουμπάρος του αυτοκτόνησε αργότερα.

Παράλληλα, στις 22:30 της Τρίτης, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του και ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας, ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή. Η Αστυνομία απέκλεισε την οδό Βενιζέλου, δίπλα στα δικαστήρια, ενώ έπειτα εντόπισε νεκρό στο διαμέρισμά του σε οικοδομή της οδού, τον 54χρονο επιχειρηματία, μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του. Από τις 14:00 το μεσημέρι τον αναζητούσε η οικογένειά του και φίλοι. Η ώρα θανάτου τοποθετείται αργά το απόγευμα προς το βράδυ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Ο γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, βρισκόταν στην Ξάνθη, ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό τους, στην παραλία.

δολοφονίααυτοκτονίανεκροίΞάνθηβαλλιστική εξέταση
Keywords
Τυχαία Θέματα