Πρόσληψη χειριστή εκσκαφέα στη δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριπόλεως

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριπόλεως ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης, κατ΄ αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

1 Δ.Ε. Χειριστής Μ.Ε (φορτωτή εκσκαφέα)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρωτόκολλο της

Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης, Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς, Τρίπολη απευθύνοντας την στο Γραφείο Προσωπικού της Επιχείρησης (πληρ. κα Παπαφωτοπούλου Νίκη, τηλ. 2710237890 (εσωτ.115)). Η κατάθεση των αιτήσεων θα διαρκέσει τρεις (3) ημέρες, από την ημερομηνία της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων και την ιστοσελίδα της Επιχείρησης και συγκεκριμένα από Τρίτη 08-05-2018 έως και Πέμπτη 10-05-2018.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

χειριστής εκσκαφέαθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiriksi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα