Προφυλακίστηκε ο Ιωάννης Καζαντζόγλου για τη δολοφονία Φύσσα

Tweet

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον της 6ης ανακρίτριας Πειραιά ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Ιωάννης Καζαντζόγλου.

Ο 32χρονος χρυσαυγίτης είχε προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, μίσ ημέρα αμέσως μετά τη σύλληψη

του και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο συλληφθείς βρισκόταν στο αυτοκίνητο του καθ' ομολογίαν δολοφόνου του Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, και έφυγε από το σημείο λίγο πριν από τη δολοφονία, αφήνοντας πίσω του το κινητό του.

Ο 32χρονος λίγες ημέρες νωρίτερα από τη σύλληψή του είχα απολογηθεί ενώπιον των δύο ανακριτών που ερευνούν την υπόθεση της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Παράλληλα, ενώπιον του ανακριτή που εξετάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής παρουσιάζεται την Τρίτη ο Γιώργος Ρουπακιάς, κληθείς να απολογηθεί για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Γ.Ρουπακιάς, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη δομή και τη διεύθυνση της Χρυσής Αυγής.

To Βήμα

Tags: Παύλος ΦύσσαςΧρυσή αυγή Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα