Φιλ.Α.Με στο Πτώμα

Tweet

Η “παρέμβαση των τριών” που έγινε η “κίνηση Φλωρίδη” που έγινε η “πρωτοβουλία Μόσιαλου” που έγινε το “κόμμα του Λοβέρδου” που έγινε “η ελληνική Ελιά”, ξαναχτυπά ως “58 προσωπικότητες”.

Τα ίδια πρόσωπα, ξανά, για πάντα, μέχρι να σβήσει ο Ήλιος, προσπαθούν να επαναφέρουν “στην κοινωνία” τις Αξίες που τους Ενώνουν: Να ξανανθίσει το Χρηματιστήριο. Να ξαναγεμίσουν οι βαλίτσες του Τσουκάτου. Να ξαναγράψει βιβλίο ο Πανταγιάς. Να ξανανοίξει ο κήπος της “Ιλεάνας Τούντα”.

Να ανοίξουν ΟΛΕΣ οι σύζυγοι απο “εναν ζεστό χώρο από ξύλο και

πέτρα” να περνάν την ώρα τους και να βάζουν μπουγάδα τα “μαύρα”. Να ξανανοίξουν τα ελληνάδικα, τα sideradika, τα vareladika, τα Βερελάδικα. Να ξανανοίξει το “Πάρτυ” και να αναστηθεί η Αλίκη. Κι ο Βουτσινάς, χωρίς αυτόν η “Ράτκα” δεν θα ναι ποτέ πια ίδια.

Να ξαναγυριστεί η “Αναστασία”, για να απενοχοποιηθεί ο sugar-daddyσμός. Nα ξανανθίσει ο “Ψυρρής” και να πετάξει κλαριά το “Boscheto”. Για τη Μετριοπάθεια, την Κοινή Λογική, και το Αναφαίρετο Δικαίωμα του Ανθρώπου να εχει Όλα τα δάχτυλα σε Όλα τα μέλια, σε όλα τα πόστα, για πάντα, ξανά, μέχρι να σβήσει ο Ήλιος. Ή λίγο πριν. Τότε που ξαναγίνεται πράσινος.

Πηγή: derveniotis.wordpress.com

Tags: Φιλ.Α.ΜεΠΑΣΟΚ Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα