Παραλήπτης κρεοπωλείου και manager οπωρολαχανικών στον ΑΒ Βασιλόπουλο

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Δύο θέσεις θα καλύψει ο Oμιλος Αλφα Βήτα Βασιλόπουλος, ο οποίος απασχολεί 8.200 εργαζομένους και έχει 209 σούπερ μάρκετ, 11 Cash & Carry και 46 franchise σε όλη την Ελλάδα.

Δύο θέσεις θα καλύψει ο Oμιλος Αλφα Βήτα Βασιλόπουλος, ο οποίος

απασχολεί 8.200 εργαζομένους και έχει 209 σούπερ μάρκετ, 11 Cash & Carry και 46 franchise σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, οι προσληφθέντες θα εργαστούν στα Οινόφυτα, ενώ οι θέσεις αφορούν έναν Παραλήπτη κρεοπωλείου και έναν Junior Category Manager οπωρολαχανικών.

Παραλήπτης κρεοπωλείου (Κωδικός θέσης «ΟΠΚ»)
Ο νέος συνεργάτης θα είναι υπεύθυνος για την παραλαβή κρέατος, καθώς και για την εκτέλεση παραγγελιών από τα καταστήματα της εταιρείας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση MS Office, προϋπηρεσία δύο ετών σε μονάδα παραγωγής κρέατος ή κρεοπωλείο, ενώ επιθυμητά προσόντα θα θεωρηθούν το πτυχίο Σχολής Κρεοπωλών και η γνώση Αγγλικών.

Οσοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, μπορούν να αποστέλλουν βιογραφικό σημείωμα μέσω fax στο 210-5555988 & 22620-75753.

Junior Category Manager οπωρολαχανικών
Ο κάτοχος της θέσης θα παρακολουθεί την τήρηση χρονοδιαγραμμάτων εντύπων και προωθητικών ενεργειών, θα συμμετέχει στη διαδικασία ανάπτυξης νέων private label προϊόντων, αλλά και στη διαπραγμάτευση και την υλοποίηση των συμφωνιών με τους προμηθευτές σε όλα τα στάδια εφαρμογής τους, ενώ θα παρακολουθεί την τήρηση της ποικιλίας καταστημάτων και πλανογραμμάτων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Γεωπονικής και κατά προτίμηση Αγροτικής Οικονομίας ή Φυτικής Παραγωγής (επιθυμητός μεταπτυχιακός τίτλος), εμπειρία από ένα έως τρία χρόνια σε ανάλογη θέση σε εταιρεία τροφίμων ή σε εταιρεία παραγωγής τροφίμων, πολύ καλή γνώση Η/Υ MS Office, άριστη γνώση Αγγλικών, ικανότητες διαπραγμάτευσης, οργανωτικές και αναλυτικές ικανότητες, αλλά και έφεση στην δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Οσοι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα μπορούν να υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα on-line στο www.abcareers.gr , σημειώνοντας τον κωδικό θέσης «JCO» ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Λεωφόρος Σπάτων 81, Τ.Κ. 153 10, Αγία Παρασκευή Τ.Θ. 60011, Γέρακας.

 

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, ή θέλετε να αναρτήσουμε την αγγελία σας στείλτε μας μέιλ στο info@alfavit

Keywords
Τυχαία Θέματα