Πανούσης - Κατριβάνου: Η Αμυγδαλέζα θα κλείσει (βίντεο)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, που βρέθηκε το πρωί στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Αμυγδαλέζας, μετά την αυτοκτονία 28χρονου από το Πακιστάν (βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του) δήλωσε πως η λογική της κυβέρνησης είναι η Αμυγδαλέζα να κλείσει, ωστόσο σε διάλογο με τον επικεφαλής της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρο Κωνσταντίνου, εξέθεσε τον προβληματισμό, για το τι θα γίνει με τους ανήλικους μετανάστες που κρατούνται και την ανάγκη να προωθηθούν σε άλλες δομές.

Στην Αμυγδαλέζα

βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης, που έδωσε άδεια στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και αλληλέγγυους οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί εκεί, να περάσουν στο Κέντρο Κράτησης. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης προανήγγειλε σήμερα o άμεσο κλείσιμο του κέντρου κράτησης μεταναστών

«Ήρθα να εκφράσω την ντροπή μου. Τα κέντρα κράτησης τελειώνουν. Το είπαμε πριν από τις εκλογές, το είπαμε και στη Βουλή ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί. Θέλουμε μόνο λίγες μέρες»δήλωσε το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.
«Πάμε σε δομές ανοιχτής φιλοξενίας» πρόσθεσε.

Tags: αμυγδαλέζα
Keywords
Τυχαία Θέματα