Κόντε: Ποτέ δε σκέφτηκα να παραιτηθώ

Παιδικό όνειρο ήταν για τον Αντόνιο Κόντε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ιταλίας, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, μιλώντας σε Μέσα της γειτονικής χώρας.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει μία φήμη, σύμφωνα με την οποία ο παλαίμαχος επιθετικός ήταν σε κόντρα με την Ομοσπονδία για το καλεντάρι του Κυπέλλου την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας ότι δεν αποχωρεί από το πόστο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κόντε στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ του Σανρέμο:

«Δεν

αφήνω την εθνική ομάδα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ και δεν θα το κάνω ποτέ. Ποιο είναι το μότο μου; Μπορείς να δώσεις πάντα περισσότερα, ακόμα και όταν έχεις πετύχει τους στόχους σου.

Υπάρχει περιθώριο για βελτίωση, για να κάνεις κάτι καλύτερα που δεν το περιμένει κανείς. Ελπίζω αυτό να συμβεί με την εθνική. Προσπαθώ να μην ξεχνάω ποτέ την οικογένειά μου και την κόρη μου και αυτό είναι επίσης το μυστικό για την επιτυχία.

Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στην εθνική, όπως επίσης ήταν παιδικό μου όνειρο να παίξω για αυτή την ομάδα και που το κατάφερα. Όταν έγινα προπονητής, το όνειρό μου ήταν να καθοδηγήσω την εθνική. Τώρα το όνειρό μου είναι να νικώ με αυτή την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα