Τηλεφώνησε στον άνδρα της για να ακούσει που έκαιγε τα παιδιά τους ζωντανά!

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Βέλγιο, όπου μία 35χρονη έκαψε ζωντανά τα τρία της παιδιά και πήρε τον άνδρα της τηλέφωνο για να τον υποχρεώσει να ακούει τις κραυγές τους.

Ακόμα και τον μύθο της Μήδειας ξεπερνάνε όσα έκανε η 35χρονη Τιόρο Μπόου στην πόλη Λένικ στο Βέλγιο.
Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, στην πόλη Λένικ στο Βέλγιο, η 35χρονη Τιόρο Μπόου όχι μόνο έβαλε φωτιά και έκαψε ζωντανά τα τρία παιδιά της ηλικίας έξι, τεσσάρων και δύο ετών αλλά ήταν τόσο διεστραμμένη ώστε τηλεφώνησε στον εν διαστάσει σύζυγό της τον οποίο υποχρέωσε να ακούσει τις κραυγές των τριών

μικρών και αθώων παιδιών.

Ο Χέλμουτ Ούλιν, ο τραγικός πατέρας ήταν στη δουλειά του σε μια οικοδομή όταν χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο την περασμένη Τετάρτη. «Άκουσε τα που ουρλίαζουν» άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τη σύζυγό του να του λέει χωρίς να μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας.

Μία θεία των παιδιών που έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, βρήκε την 35χρονη μητέρα πάνω από το απανθρακωμένο πτώμα της κόρης της. «Δέκα λεπτά ουρλιαχτών και όλα τελείωσαν» της είπε η «Μήδεια».

Το ζευγάρι συγκρούονταν συνεχώς για την κηδεμονία των παιδιών και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η «Μήδεια» προέβη στην αποτρόπαια πράξη όταν έλαβε ένα έγγραφο από τον δικηγόρο του εν διαστάσει συζύγου της με το οποίο απαιτούσε να πάρει υπό την προστασία τα τρια παιδάκια.

Tags: ΜήδειαΒέλγιο
Keywords
Τυχαία Θέματα