Λογιστή - Φοροτεχνικό θα προσλάβει η Epsilon Net ΑΕ

Εργασία

Λογιστή - Φοροτεχνικό θα προσλάβει η Epsilon Net ΑΕ

Λογιστή-φοροτεχνικό θα προσλάβει η εταιρεία Epsilon Net ΑΕ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα.

Ο νέος συνεργάτης θα απασχοληθεί στο Τμήμα Επιστημονικής Ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα πρέπει

να είναι απόφοιτος οικονομικής κατεύθυνσης (ΑΕΙ ή ΤΕΙ).

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει πενταετή προϋπηρεσία σε λογιστήριο επιχείρησης, άριστη γνώση λογιστικής, φορολογίας και εργατικών και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Ακόμη, ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον πενταετή προϋπηρεσία σε λογιστήριο επιχείρησης, άριστη γνώση λογιστικής, φορολογίας και εργατικών, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ευχάριστη, δυναμική προσωπικότητα, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και δυνατότητα εργασίας βάσει συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων.

Παροχές & πληροφορίες
Η εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, άριστες συνθήκες εργασίας, συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν εκτενέστερη πληροφόρηση στο τηλέφωνο 2310-981700, καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδαhttp://www.epsilonnet.gr.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα