8 πτυχιούχους για Αθήνα και Θεσσαλονίκη ψάχνει η Nestle

Εργασία

8 πτυχιούχους για Αθήνα και Θεσσαλονίκη ψάχνει η Nestle

Οκτώ θέσεις πτυχιούχων Πανεπιστημίου για τις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

επιθυμεί να καλύψει η εταιρεία Nestle Hellas.

Στην ειδικότητα Supply Planner, οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι δύο, ενώ στις υπόλοιπες έξι ειδικότητες αντιστοιχεί από μία θέση.

Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι ακόλουθες:

Supply Planner

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν ευχέρεια στη χρήση της αγγλικής γλώσσας και πολύ καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή

Για τη διεκδίκηση των δύο θέσεων Supply Planners που προτίθεται να καλύψει η Nestle, απαιτείται πτυχίο Πανεπιστημίου στους κλάδους Διοίκησης, Engineering, Logistics ή Μαθηματικών, ενώ πρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο των Logistics.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν, ο ένας με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους (κωδ. θέσης: SP 01) και ο έτερος με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 15 μηνών (κωδ. Θέσης: CPW (SP - CPW)

Demand and Supply Planner
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου στους κλάδους της Διοίκησης, του Engineering, των Logistics ή των Μαθηματικών, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο των Logistics και τουλάχιστον διετή προϋπηρεσία στον κλάδο. Ο κωδικός της θέσης είναι NIC (DSP - NIC).

Employee Services Specialist
Απαιτείται πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή άλλο συναφές αντικείμενο, ενώ οι μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού θα θεωρηθούν προσόν και θα συνεκτιμηθούν.

Επίσης, ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων ή πέντε ετών, κατά προτίμηση σε θέση σχετική με το HR και άριστη γνώση της αγοράς εργασίας. Ο κωδικός της θέσης είναι NIC (ESS-NIC).

IC - Own Network Sales Executive
Για την κάλυψη της θέσης απαιτείται η κατοχή πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διετής ή τριετής επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των Πωλήσεων.

Ο κωδικός της θέσης είναι SLSNIC01.

Production Supervisor
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου στη Χημεία, την Τεχνολογία Τροφίμων ή στον τομέα του Engineering, ενώ ο μεταπτυχιακός τίτλος θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν και θα συνεκτιμηθεί.

Ο κωδικός της θέσης είναι NIC (PS-NIC).

Supply Chain Analyst
Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο Πανεπιστημίου στη Διοίκηση, τα Οικονομικά, στον κλάδο των Logistics ή στα Μαθηματικά, ενώ ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Στατιστική θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν. Ο κωδικός της θέσης είναι NIC (SCA-NIC).

Sales Executive Thessaloniki - NIC (SLSTHES_NIC)
Στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη θα τοποθετηθεί ο νέος κάτοχος της θέσης, ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών σε αντικείμενο σχετικό με τις Επιχειρήσεις και διετή προϋπηρεσία στον κλάδο των πωλήσεων, κατά προτίμηση προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

Επιπλέον, στο σύνολό τους οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις θα πρέπει να διαθέτουν ευχέρεια στη χρήση της αγγλικής γλώσσας και πολύ καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας,http://nestleforms.applymycv.gr/mainsite/careers.html.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα