Καταγγελία των σπουδαστών του ΙΕΚ Ρόδου εναντίον του Δήμου Ρόδου και του Δημάρχου Ρόδου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΕΚ ΡΟΔΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Ρόδου καταγγέλλουμε το Δήμο Ρόδου επειδή, χωρίς να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις πετάει έξω από τις αίθουσες 300 σπουδαστές για να στεγάσει 35 μαθητές και 20 καθηγητές του ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΡΟΔΟΥ.

Σεβαστό το αίτημα των παιδιών για μια καλύτερη στέγη αλλά δεν μπορεί να καταστραφούν τόσες και τόσο καλές αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια που

φιλοξενούν εκατοντάδες σπουδαστές του ΙΕΚ και μαθητές του δεύτερου επαγγελματικού Λυκείου και του δεύτερου εργαστηριακού κέντρου Ρόδου μετατρέποντας μάλιστα αίθουσες διδασκαλίας σε τουαλέττες.

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις αλλά όλα γίνονται για να βολευτεί το ανήψι ενός μεγαλοπασόκου πολιτευτή που ασχολείται χρόνια τώρα με τα πολιτικά του Δήμου Ρόδου, πολύ γνωστού στη τοπική κοινωνία και είναι του οδοντιατρικού επαγγέλματος.
Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει ακόμα να διαφεντεύουν τις τοπικές κοινωνίες για χάρη του προσωπικού και οικογενειακού τους συμφέροντος στα κρυφά όπως μάθανε να κάνουν μέχρι σήμερα. Δεν ρώτησαν κανένα από την τοπική κοινωνία και τους ενδιαφερόμενους που είναι οι εκατοντάδες σπουδαστές του ΙΕΚ και οι μαθητές του ΕΠΑΛ και Ε.Κ. και οι γονείς τους.
Περιορίζουν σε έναν πολύ μικρό χώρο το ΙΕΚ και το ΕΠΑΛ-Ε.Κ. για χάρη ενός ελάχιστου αριθμού μαθητών, γιατί δεν θέλουν να προτιμήσουν άλλες πιο λογικές λύσεις, λόγω και πάλι πασοκικών ατομικών συμφερόντων.
Σας καλούμε να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας γιατί η αντίδρασή μας θα είναι πολύ έντονη και πολύ αποκαλυπτική για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτές τις ενέργειες.
Σύλλογος σπουδαστών ΙΕΚ Ρόδου

Tags: ΙΕΚ Ρόδου
Keywords
Τυχαία Θέματα