Καταγγελία σοκ! 4χρονη είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο κεφάλι κοντά στο σχολείο όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής!

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 11χρονου μαθητή του 6ου Δημοτικού Αχαρνών από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του, κατά τη διάρκεια γιορτής. Το πρωτοφανές περιστατικό όμως έφερε στο φως της δημοσιότητας μία ακόμη παρόμοια περίπτωση με αδέσποτη σφαίρα.

Συγκεκριμένα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το Δημοτικό που βρίσκεται στην περιοχή του Μενιδίου ένας πατέρας πριν από μερικά χρόνια παραλίγο να χάσει το μόλις τεσσάρων ετών κοριτσάκι του από αδέσποτη σφαίρα που είχε σφηνωθεί στο κεφάλι της μικρής!

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή

Tatiana Live για τις στιγμές κατά τις οποίες εκείνος και η σύζυγός του ειδοποιήθηκαν από το νηπιαγωγείο της μικρής πως "είχε χτυπήσει" και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους γονείς του 11χρονου.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το σχολείο του Μάριου κι ενώ η κόρη του άνδρα βρισκόταν στο προαύλιο του παιδικού σταθμού.

"Το παιδί είχε τις αισθήσεις του. Δεν πήγε το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Πήγαν στο νοσοκομείο, ξεκίνησαν τις εξετάσεις, ακτινογραφίες στο κεφάλι. Το παιδί είχε ένα πρήξιμο στο μάγουλό του. Βλέπαμε μια αναστάτωση γιατί οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Κάποια στιγμή βγήκαν και μας είπαν ξέρετε τι έχει το παιδί; Η γυναίκα μου δεν ήξερε. Έχει σφαίρα στο κεφάλι» της είπαν", τονίζει ο άνδρας χαρακτηριστικά.

Ακόμη αποκάλυψε πως από την αστυνομία δεν ενημερώθηκαν ποτέ για την υπόθεση, εκτός από τις αρχικές καταθέσεις που είχαν δώσει!

Πέντε χρόνια μετά συνέβη παρόμοιο περιστατικό στην περιοχή, θρηνώντας όμως ένα ανήλικο θύμα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Youtube newsittv

Μενίδινεκρόςμαθητήςαδέσποτη σφαίραανήλικητραυματισμός
Keywords
Τυχαία Θέματα