Ανακοίνωση μεταθέσεων και τοποθετήσεων - Συνάδελφοι σε διάθεση, του αιρετού Γιώργου Χρόνη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νο 8
του αιρετού Γιώργου Χρόνη
εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

6η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Σήμερα Παρασκευή 29-6-2012 και ώρα 12.00 μ.μ. συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Γ’ Αθήνας. Ανακοινώθηκαν στα μέλη του συμβουλίου οι μεταθέσεις συναδέλφων από οργανική σε
οργανική και οι τοποθετήσεις συναδέλφων που ήταν στη διάθεση σε οργανικές θέσεις όσον αφορά τη Γενική Αγωγή. Τα παραπάνω ονόματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΠΥΣΠΕ Γ’ Αθήνας ( [email protected].sch.gr) από τις 28-6-2012. Στη συγκεκριμένη διεύθυνση μπορείτε επίσης να δείτε ποιοι συνάδελφοι παρέμειναν στις οργανικές τους θέσεις και ποιοι στη διάθεση. Επίσης μπορείτε να δείτε τις οριστικές τοποθετήσεις και μεταθέσεις συναδέλφων σε ΣΜΕΑΕ σχολικού έτους 2012-13 και ποιοι παρέμειναν στις θέσεις τους.
Όσον αφορά τυχόν λάθη ή παραλείψεις στις μεταθέσεις και στις τοποθετήσεις εξετάζονται ύστερα από αιτήσεις των ενδιαφερομένων. Οι αιτήσεις αυτές υποβάλλονται στο ΠΥΣΠΕ Γ΄ Αθήνας, Μάκρης 3 Αιγάλεω ( 2ος όροφος ), έως και Τετάρτη 4-7-2012.
Όσοι συνάδελφοι έμειναν στη διάθεση έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση στα εναπομείναντα οργανικά κενά που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα από το ΠΥΣΠΕ. Όσοι δεν το επιθυμούν έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση για προσωρινή τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για οριστική και προσωρινή τοποθέτηση, αλλά σε διαφορετικά έντυπα. Να είστε σε επαφή με το ΠΥΣΠΕ το προσεχές διάστημα για τα παραπάνω.
Από τη Δευτέρα 2-7-2012 ως την Παρασκευή 13-7-2012 είναι η προθεσμία να υποβάλλουν αιτήσεις όσοι συνάδελφοι έχουν οργανική θέση και επιθυμούν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ. Στη διαδικασία αυτή θα συμμετέχουν και όσοι ήρθαν με απόσπαση από άλλα ΠΥΣΠΕ. Υπενθυμίζεται ότι τόσο η τοποθέτηση συναδέλφων που είναι σε διάθεση όσο και οι αποσπάσεις θα γίνουν με μόρια.
Τέλος ανακοινώθηκαν στα μέλη του ΠΥΣΠΕ από τον αρμόδιο φορέα οι προαγωγές των παρακάτω δημοτικών σχολείων:
5ο δημοτικό Χαϊδαρίου ( 10θέσιο από 7θέσιο )
6ο δημοτικό Αγίων Αναργύρων ( 10θέσιο από 9θέσιο )
1ο δημοτικό Καματερού ( 12θέσιο από 9θέσιο )
8ο δημοτικό Καματερού ( 12θέσιο από 8θέσιο )
Και η ίδρυση των παρακάτω νηπιαγωγείων:
20ο νηπιαγωγείο Χαϊδαρίου
19ο ν
Keywords
Τυχαία Θέματα