Ακόμα μια φορά η Ευρυδίκη φέρνει άσχημα νέα: Τι μισθό παίρνεις Έλληνα δάσκαλε

Το Δίκτυο ΕΥΡΥΔΙΚΗ είναι το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πληροφόρησης για την εκπαίδευση που παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις για τα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά συστήματα και τις πολιτικές.

Αποτελείται από 41 εθνικές μονάδες με έδρα τις 37 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus + της ΕΕ (χώρες μέλη της ΕΕ, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Μαυροβούνιο, πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Νορβηγία, Σερβία, Ελβετία και Τουρκία)

και συντονίζεται και ρυθμίζεται από το Εκπαιδευτικό, Οπτικοακουστικό και Πολιτιστικό Εκτελεστικό Γραφείο της Επιτροπής το οποίο συντάσσει τις δημοσιεύσεις και τις βάσεις δεδομένων του Δικτύου.

41 εθνικές μονάδες

Μια συντονιστική Μονάδα στο Εκπαιδευτικό, Οπτικοακουστικό και Πολιτιστικό Εκτελεστικό Γραφείο της Επιτροπής με έδρα τις Βρυξέλλες.

Τις Εθνικές Μονάδες που συνήθως στεγάζονται στα Υπουργεία Παιδείας όλων των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης, την εκπαιδευτική δράση της ΕΕ.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στην έκθεση ανοίγει η μισθολογική ψαλίδα μεταξύ των ελλήνων και των υπόλοιπων ευρωπαϊων εκπαιδευτικών

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

εκπαίδευσημισθολόγιο εκπαιδευτικώνεκπαιδετικοίευρωπαϊκό δίκτυο Ευρυδίκη
Keywords
Τυχαία Θέματα