80 γεωπόνοι σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα για έλεγχο και πιστοποίηση προϊόντων

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Ογδόντα θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης ενέκρινε το ΑΣΕΠ για την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας μέσω του Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ».

Οι θέσεις κατανέμονται στους δήμους:

Αιγιαλείας, 50 θέσεις, και Καλαβρύτων, 30 θέσεις.

Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και θα στελεχώσει επτά ειδικότητες.

Οι πολυπληθέστερες

εξ αυτών είναι ακόλουθες τρεις:

ΥΕ Εργατών Πρασίνου, 41 θέσεις, ΠΕ ή ΤΕ Γεωπόνων Φυτικής Παραγωγής, 13 θέσεις, και ΥΕ Εργατών Χειρωνακτικών Εργασιών Υπαίθρου, 12 θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν οκτώ Δενδροκόμοι, Δενδροκηπουροί Ανθοκόμοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ από δύο θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΔΕ Υδραυλικών, ΔΕ Χειριστών Τρακτέρ και ΠΕ ή ΤΕ Περιβαλλοντολόγων.

Οι προϋποθέσεις
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και να διαθέτουν τους τίτλους σπουδών που ζητούνται κατά περίπτωση και ανά ειδικότητα.

Επιπλέον, θα πρέπει να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή αγρότες, ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500 ευρώ κατά το οικονομικό έτος 2010. Τα κριτήρια, βάσει των οποίων μοριοδοτούνται οι υποψήφιοι, είναι ο χρόνος ανεργίας, η οικογενειακή και οικονομική κατάστασή τους (εισόδημα), ο βαθμός αναπηρίας, εφόσον υπάρχει, και η εντοπιότητα. Ο φορέας αναμένεται να καθορίσει τις προσεχείς ημέρες την ακριβή προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων, την οποία και θα ανακοινώσει. ΕΘΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα