112 θέσεις για εργάτες και οδηγούς σε 6 δήμους

Εργασία

112 θέσεις για εργάτες και οδηγούς σε 6 δήμους

Διακόσιες ενενήντα δύο θέσεις εποχικών θα καλύψουν έντεκα δήμοι σε Αθήνα και περιφέρεια για την κάλυψη των αναγκών τους στην υπηρεσία καθαριότητας και τις τεχνικές υπηρεσίες.

Οι διαγωνισμοί που «τρέχουν» είναι οι εξής:

Δήμος Πάργας

Δεκαπέντε θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Πάργας. Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους ΤΕΙ

και αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα στελεχώσουν πέντε ειδικότητες. Οι πολυπληθέστερες από αυτές είναι οι εξής τρεις:

-ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, εννέα θέσεις,

-ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων, δύο θέσεις, και

-ΥΕ Εργατών Υδρευσης, δύο θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν ένας Μηχανικός Πολιτικών Εργων Υποδομής κατηγορίας ΤΕ και ένας Χειριστής JCB κατηγορίας ΔΕ. Αναφορικά με τον χρόνο απασχόλησης των επιτυχόντων, οι εννέα Εργάτες Καθαριότητας θα απασχοληθούν για το χρονικό διάστημα των επτά μηνών, ενώ οι δύο Οδηγοί Απορριμματοφόρων για έξι μήνες. Για τις υπόλοιπες ειδικότητες ο χρόνος απασχόλησης φτάνει τους οκτώ μήνες. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 26843 60316.

Δήμος Δυτικής Μάνης

Στην πρόσληψη έξι εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσει το προσεχές χρονικό διάστημα ο Δήμος Δυτικής Μάνης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Οι θέσεις κατανέμονται στις εξής δύο ειδικότητες:

-ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, τέσσερις θέσεις, και

-ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, δύο θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 27210 73265.

Δήμος Καλλιθέας

Τριάντα πέντε νέους εποχικούς υπαλλήλους θα προσλάβει ο Δήμος Καλλιθέας. Το προσωπικό θα επιλεγεί από τις ακόλουθες δύο ειδικότητες:

-ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 30 θέσεις, και

-ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, πέντε θέσεις.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 2070415.

Δήμος Κισσάμου

Οκτώ θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κισσάμου, οι οποίες κατανέμονται σε πέντε ειδικότητες της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η πλειονότητα των θέσεων -τέσσερις στο σύνολό τους- αντιστοιχεί στην ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, ενώ από μία θέση κατανέμεται στις ειδικότητες ΔΕ Ηλεκτρολόγου Α' κατηγορίας, ΔΕ Ηλεκτρολόγου ΣΤ' κατηγορίας, ΔΕ Χειριστή Εκσκαφέα - Φορτωτή JCB Ομάδας Β' Τάξης Δ' και ΔΕ Χειριστή Ισοπεδωτή Γαιών - Γκρέιντερ Ομάδας Ζ' Τάξης Γ'.

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 28223 40218.

Δήμος Κόνιτσας

Δέκα θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κόνιτσας, όπου θα προσληφθούν απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου. Οι θέσεις κατανέμονται σε πέντε ειδικότητες, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής:

-ΥΕ Εργατών, τέσσερις θέσεις,

- ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων - Φορτηγών, δύο θέσεις, και

- ΔΕ Υδραυλικών, δύο θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν ένας Χειριστής JCB και ένας Χειριστής Φορτωτή, αμφότεροι κατηγορίας ΔΕ. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 26553 60313.

38 συμβάσεις στον Κορυδαλλό

Με 38 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί ο Δήμος Κορυδαλλού, μετά την εγκριτική απόφαση που απέσπασε από το ΑΣΕΠ. Οι θέσεις κατανέμονται σε τρεις ειδικότητες ως εξής:

- ΥΕ Εργατών καθαριότητας 30 θέσεις

- ΔΕ Οδηγών με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου επτά θέσεις και

- ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη Αυτοκινήτων μία θέση.

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 210 4990412.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ - ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα