20 Προσλήψεις φυλάκων και για την καθαριότητα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής

Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, που εδρεύει στην Αθήνα του Νοµού Αττικής και συγκεκριµένα των εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

17 ΔΕ Φύλαξης- Πληροφόρησης Ηµερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων

2

ΔΕ Φύλαξης- Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων

1 ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, Λεωφ. Συγγρού 98-100, Τ.Κ. 11741, Αθήνα, υπόψη κ. Αρµακόλλα Γεωργίου (τηλ. επικοινωνίας: 210 3240563, εσωτ. 110). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (∆Ε ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της Υπηρεσίας µας, στους αρχαιολογικούς χώρους και τα Μουσεία όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις και στο χώρο των ανακοινώσεων των δηµοτικών καταστηµάτων των ∆ήµων Αθηναίων, Λαυρεωτικής, Μαραθώνος, Μαρκοπούλου Μεσογαίας και Ωρωπού εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες. Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικήςφυλακέςκαθαριστέςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα