Τα gluten free της Creta Farms

Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις διατροφής με 26 προϊόντα ραφιού χωρίς γλουτένη.

Η Creta Farms συνεχίζει να επενδύει σε ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Μια από αυτές είναι και η κατανάλωση προϊόντων χωρίς γλουτένη που απασχολεί πλέον μία σημαντική μερίδα καταναλωτών. Για την ζήτηση αυτή, η εταιρεία προσφέρει ήδη μέχρι σήμερα 26 κωδικούς προϊόντων «χωρίς γλουτένη», σε όλες τις κατηγορίες

προϊόντων ραφιού: συσκευασμένα προϊόντα Γαλοπούλας, Πάριζας, Ζαμπόν, Ωμοπλάτης, Σαλαμιού Αέρος, Λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης, Λουκάνικα Χωριάτικα & Λουκάνικα Κοκτέιλ.

Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη δημιουργήθηκαν για όσους έχουν αλλεργία ή δυσανεξία στη συγκεκριμένη ουσία και μέσω της κατάλληλης επισήμανσής τους, διευκολύνουν τους καταναλωτές να τα αναγνωρίσουν εύκολα και να τα επιλέξουν.

Όλα τα προϊόντα της γκάμας «χωρίς γλουτένη» παράγονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και ελέγχονται με τεστ DNA από τα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλειά τους.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα της Creta Farms χωρίς γλουτένη, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.cretafarms.gr/gr/proioda-creta-farms/proioda-xoris-glouteni/

Keywords
Τυχαία Θέματα
Creta Farms,