Μείωση τιμών σε 200 προϊόντα των φούρνων Βενέτη

Ο φούρνος Βενέτη κλείνει τα 65 του χρόνια και το γιορτάζει με μια μείωση τιμών αντίδοτο στην κρίση.

Υστερα από τη μείωση στο χωριάτικο ψωμί, ο φούρνος Βενέτη κατεβάζει τις τιμές έως και 18% σε 200 βασικά του προϊόντα. Ενδεικτικά, η τιμή της τούρτας διαμορφώνεται πλέον στα 13,95 ευρώ το κιλό από 16,95, οι έτοιμες μερίδες φρέσκου φαγητού στα Βενέτη Food Hall πέφτουν στα 5,95€ και 6,95€, ενώ όλα τα ροφήματα διατίθενται πλέον από 1 έως και

1,50 ευρώ.

Σημαντικές μειώσεις εφαρμόζονται και σε άλλα προϊόντα όπως τα κριτσίνια (13%), τα σιροπιαστά, ο χαλβάς, τα μπισκότα, τα γλυκά κιλού, τα βουτήματα, η πίτσα και το πιροσκί. Ενώ την ίδια ώρα, ο φούρνος Βενέτη λανσάρει δύο νέες κατηγορίες προϊόντων, το παγωτό κιλού και τα μακαρόν στην τιμή των 11,95 ευρώ το κιλό και 0,70 ευρώ ανά τεμάχιο, αντίστοιχα.

Τέλος, η εταιρεία επιθυμεί να θυμίσει στο καταναλωτικό της κοινό πως οι παραπάνω μειώσεις αφορούν μόνο στις τιμές, κι όχι την ποιότητα των υλικών και των προϊόντων της, η οποία διατηρείται απαράμιλλη. Μετά από 65 χρόνια παρουσίας και βαθύ αίσθημα ευθύνης ο Βενέτης εξακολουθεί να διανέμει δωρεάν καθημερινά μετά τις 22.00, τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει σε συνανθρώπους μας, που μας έχουν ανάγκη.

Keywords
Αναζητήσεις
μακαρον 0 70 βενετης, λαζαρακια βενετης
Τυχαία Θέματα