«Μαγειρεύοντας με Όσπρια!»

Το ερχόμενο Σάββατο 13 Απριλίου, ο σεφ Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει με Ελληνικά όσπρια, στο Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής.

Τα πιάτα με βάση τα όσπρια είναι ούτως ή άλλως νόστιμα, αλλά γίνονται ακόμα νοστιμότερα στο πλαίσιο γευσιγνωσίας, μαγειρεμένα από έναν κορυφαίο Έλληνα σεφ και συνοδεία εκλεκτών κρασιών.

Το «Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής» και η εταιρεία

«Αχελώος», στο πλαίσιο της προβολής και διάδοσης του προτύπου της Μεσογειακής Δίαιτας καλούν το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα τους λάτρεις των ελληνικών (και όχι μόνο) γεύσεων σε γευσιγνωσία με πρωταγωνιστή, τι άλλο, τα ελληνικά όσπρια.

Όσοι βρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη μοναδικότητα των ελληνικών οσπρίων, τη θρεπτική τους αξία, τους τρόπους συντήρησης και τη χρήση τους στην κουζίνα. Όμως, το καλύτερο, ίσως, σημείο της εκδήλωσης θα είναι τα πρωτότυπα σαρακοστιανά εδέσματα που θα ετοιμάσει ο σεφ Ανδρέας Λαγός.

Η γευσιγνωσία θα πραγματοποιηθεί στην αλέα του «Παντοπωλείου της Μεσογειακής Διατροφής», θα συνοδεύεται από κρασιά της Οινοποιΐας Μεγαπάνου και θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής, Σοφοκλέους 1 και Αριστείδου 11, 10559 Αθήνα, 210 36 28 7381.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαγειρεύοντας, Όσπρια,mageirevontas, ospria