Δείπνο για 2 στη Fuga του Μεγάρου Μουσικής

Κάθε εβδομάδα του Φεβρουαρίου ο γαστρονόμος και η Fuga «κερνάνε» ένα πλήρες ιταλικό δείπνο στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής.

Το δείπνο περιλαμβάνει:

πρώτο πιάτοκυρίωςεπιδόρπιοκαι 1 μπουκάλι κρασί

Για κάθε πιάτο υπάρχουν 2-3 επιλογές.

Τι πρέπει να κάνετεΣυμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία σας και στο πεδίο του κειμένου γράψτε «Fuga». Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε κινητό.

Όροι συμμετοχής

Έχετε δικαίωμα συμμετοχής μόνο μία φορά την εβδομάδα.Η κλήρωση θα γίνεται
κάθε Παρασκευή μεσημέρι.Θα μπορείτε να επισκεφθείτε το εστιατόριο και να δειπνήσετε την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα-Κυριακή) μετά την κλήρωση κατόπιν συνεννοήσεως με το εστιατόριο.

Λίγα λόγια για τη Fuga Το χειμώνα η λιτή καλοβαλμένη σάλα είναι ολόκληρη ένα μπαλκόνι με θέα την Αθήνα· ελάχιστα εστιατόρια μπορούν να προσφέρουν μια τόσο ολοκληρωμένη αισθητική εμπειρία. Η νέα εποχή του εστιατορίου έφερε ένα σφιχτό μενού που προτείνει μεσογειακά πιάτα υψηλού επιπέδου, αλλά καθόλου εξεζητημένα, και τις αντίστοιχες φιλικότερες τιμές. Είναι η τέλεια «δόση» πολυτέλειας για τις εξόδους αυτής της δύσκολης εποχής.

Κήπος Μεγάρου Μουσικής, Κόκκαλη 1 και Βασιλίσσης Σοφίας (είσοδος από Π. Κόκκαλη), Αμπελόκηποι, τηλ.: 210 7242979, facebook: Fuga Restaurant.

Διαθέτει πάρκινγκ, εναλλακτικά όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπλε γραμμή του μετρού και να αποβιβαστείτε στο Μέγαρο Μουσικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείπνο, Fuga, Μεγάρου Μουσικής,deipno, Fuga, megarou mousikis