Bollywood

Ινδικές σπεσιαλιτέ σε παραδοσιακά σκεύη, φολκλόρ-βιομηχανικό στυλ και μουσική από επαγγελματία Dj σε μια αποθήκη στο Γκάζι. 

Η θέση Πλάι στις γραμμές του τρένου στο Γκάζι, λίγα μέτρα από το σταθμό του μετρό «Κεραμεικός».

 

Η ατμόσφαιρα Πρόκειται για μια ψηλοτάβανη αποθήκη που έχει μετατραπεί σε εστιατόριο. Μεγάλα βαρέλια που γίνονται αυτοσχέδια τραπέζια, χαμηλοί καναπέδες με κεντητά ριχτάρια και μια φαρδιά μπάρα από άκρη σε άκρη για να πιείτε

το ποτό ή να φάτε με σχετική άνεση. Στη μουσική έχει δοθεί μεγάλη σημασία, παίζει Dj, η ένταση είναι ιδανική, γεμίζει το χώρο ευχάριστα χωρίς να είναι δυνατά. Υπάρχει μια σχετική δυσκολία να κινηθείς γιατί τα τραπεζοκαθίσματα είναι τοποθετημένα αρκετά κοντά το ένα στο άλλο.

 

Το φαγητό Ο κατάλογος είναι σφιχτός, χωρίς να λείπει τίποτα. Πρώτα δοκιμάσαμε τα χειροποίητα πιτάκια λαχανικών συνοδεία πράσινης σάλτσας δυόσμου, έπειτα μια εξαιρετικά δροσερή γιαουρτοσάλτσα με κόλιανδρο την οποία αλείψαμε πάνω στο ζεστό νάαν (παραδοσιακό ψωμάκι) με σουσάμι. Στην κατηγορία των ψωμιών θα βρείτε πολλά που αξίζει να δοκιμάσετε όπως το παπαντάμ και το νάαν με τυρί ή κιμά. Κοτόπουλο με κάρι και αρνάκι Butter Massala ήταν τα δυο κυρίως που ήρθαν μέσα σε μικρά μπρούτζινα τσουκαλάκια, και τα δύο άξια μνείας - μετρίως πικάντικα, ωστόσο καθόλου μέτρια. Στο πλάι, ρύζι μπασμάτι, ανάλαφρο, χρωματισμένο έντονα με σαφράν. Για κλείσιμο υπάρχει γλυκό ή ρόφημα lassi με βάση το γιαούρτι και γεύση φρούτων.

 

Ο λογαριασμός Μπίρες, κρασί και αρκετά κοκτέιλ.

 

Η κάβα Φάγαμε με λιγότερα από 20 ευρώ το άτομο.

 

Επιπλέον πληροφορίες Ανοιχτά καθημερινά από τις 8 μ.μ. Αν είναι καθημερινή, θα βρείτε να παρκάρετε σχετικά εύκολα στα γύρω στενά ή και δίπλα στις γραμμές. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα είναι καλύτερα να προτιμήσετε το μετρό (στάση Κεραμεικός), που λειτουργεί μέχρι τις 2 π.μ.

 

 Ελασιδών 29 & Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, τηλ.: 210-34.50.041.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
Bollywood,