Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 5 Oκτωβρίου 2018

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 5 Oκτωβρίου 2018Παρασκευή, Οκτώβριος 5, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και ένας νέος άνεμος που θα πνέει γύρω σας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις πολλές δυνατότητες που θα σας δοθούν. Μην αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα είναι δύσκολο να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και παράλληλα με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, αλλά είναι βέβαιο πως δεν είναι ακατόρθωτο. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την καριέρα σας αν θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάλλον

τα καταφέρνετε καλύτερα στα οικονομικά και στις σχέσεις σας απ' ό,τι τους άλλους μήνες. Συνεχίστε έτσι, αλλά πάντα με προσοχή. Αποφύγετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταπολεμήστε τη νωχελικότητα που ίσως σας χαρακτηρίζει, ώστε να αξιοποιήσετε θετικά αυτά που σας προσφέρει η ημέρα σε επαγγελματικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Φροντίστε να περάσετε ήρεμα σήμερα, χωρίς ένταση και εκνευρισμό.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τους αυτοσχεδιασμούς και συνειδητοποιήστε τους όρους και τους κανόνες βάσει των οποίων πρέπει να δράσετε και να αποφασίσετε προκειμένου να επιβιώσετε και στα δύσκολα. Βοηθήστε άτομα που ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόσωπό σας, χωρίς να παίξετε το παιχνίδι τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σπάστε τον κρίκο που έχετε συνδέσει ευαισθησία, ευθιξία και εγωισμό. Κυριαρχεί η ανάγκη για δράση, γι' αυτό μην αμφιταλαντεύεστε, αλλά δραστηριοποιηθείτε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει, γιατί σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο τον δυναμισμό σας για να ικανοποιηθούν οι άλλοι. Προσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε αρκετά ευρηματικοί και ευέλικτοι, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα θετικά και να μειώσετε τα αρνητικά αυτής της περιόδου. Μη γίνεστε εγωκεντρικοί, αλλά δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον στα συμφέροντά σας και στον οικονομικό τομέα. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας, γιατί το κέρδος θα έρθει έπειτα από κούραση και μπέρδεμα. Επικεντρωθείτε σε προσωπικά θέματα, διατηρώντας την ψυχραιμία σας όταν οι άλλοι θα τη χάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε πώς θα κινηθείτε όσον αφορά νομικές υποθέσεις και συνεργασίες, καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι αναμένεται σημαντική ανάκαμψη. Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας κουράσουν, γι' αυτό μην το παρακάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παροδικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας είναι μέρος του χαρακτήρα σας, αλλά τώρα απαιτούνται συγκέντρωση και υπευθυνότητα, ώστε να συμβαδίσουν εργασία και οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια καθυστέρηση ή τυχόν μετάθεση ενός έργου δεν πρέπει να σας αποκαρδιώσει. Παραμείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας, γιατί έχετε καλές προοπτικές, μολονότι θα υπάρχουν εναλλαγές. Αντλήστε δύναμη από τις γνώσεις σας και τολμήστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα