Ντίνα Κώνστα: “Όταν πεθάνω έχω ζητήσει να…”

Η Ντίνα Κώνστα δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο, όταν το κάνει πάντα έχουν ενδιαφέρον τα όσα μοιράζεται με τον κόσμο.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα, αποκάλυψε πως δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη θρησκεία μας. Μάλιστα, ανέφερε πως έχει ζητήσει από τους δικούς της, όταν πεθάνει να την κάψουν και να ρίξουν τις στάχτες της στη θάλασσα.

«Επειδή δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τις εκκλησίες και το παπαδαριό, έχω

ζητήσει να με κάψουν. Βέβαια. Δεν τις θέλω τις ταφές. Το θεωρώ μεγάλη προσβολή του ανθρώπου. Βγάζουν λεφτά θάβοντάς σε. Αυτό είναι εκμετάλλευση. Έχω δει στα νεκροταφεία να βγάζουν τους ανθρώπους άλιωτους ακόμη, με τα καροτσάκια της οικοδομής και να τους σπάνε τα κόκαλα για να χωρέσουν μέσα. Το έχω πει πολλά χρόνια. Θέλω να με κάψουν και να ρίξουν τη στάχτη μου στη θάλασσα. Θαλασσινή ήμουν πάντα. Η αδερφή μου εναντιώνεται. “Μα δεν θέλεις να θαφτείς εδώ, που έχει ένα ωραίο νεκροταφείο που βλέπει και θάλασσα, να’ μαστε μαζί και να μιλάμε;”. Της λέω: “Δεν μιλάμε τώρα που είμαστε ζωντανές, θα μιλάμε πεθαμένες;”», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της Marias Menounos στην Ελλάδα-Το Σάββατο ο γάμος της!

Keywords
Τυχαία Θέματα