«Υπόκλιση» των Τούρκων στους γιατρούς του «Θρύλου»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Υπόκλιση» των Τούρκων στους γιατρούς του «Θρύλου»Πέμπτη, Ιούλιος 23, 2015 - 18:00

Τουρκική υπόκλιση στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, το οποίο το βράδυ της Τρίτης έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να βοηθήσει τον νεαρό φίλο της Φενέρμπαχτσε που έπαθε επιληπτική κρίση μετά το τέλος του φιλικού των δύο ομάδων.

«Σεβασμός στην ελληνική ομάδα», «ευχαριστούμε για όλα», «η κίνησή τους αξίζει πολλά "μπράβο"» ήταν μερικά από τα σχόλια των γειτόνων μας, ενώ όσοι από αυτούς

βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

«Πράγματι χειροκροτούσαν όσοι ήταν εκεί, γιατί δεν επενέβησαν ούτε οι γιατροί της Φενέρμπαχτσε που ήταν στο γήπεδο. Εμείς είδαμε έναν άνθρωπο που είχε σπασμούς, απώλεια αισθήσεων, και παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Αυτό, και τίποτα περισσότερο» ανέφερε στο sport24.gr ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «ερυθρολεύκων», Χρήστος Θέος.

Για Αλβες

Από κει και πέρα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν πατήσει το γκάζι προκειμένου να αποκτηθούν στόπερ και σέντερ φορ πρώτης γραμμής. Στο περιθώριο του προχθεσινού φιλικού φημολογείται ότι οι ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ρώτησαν τον Βίτορ Περέιρα αν υπολογίζει τον έμπειρο Πορτογάλο στόπερ Μπρούνο Αλβες, ενώ ιταλικά δημοσιεύματα υποστήριξαν πως χτύπησαν και την... πόρτα της Ιντερ για τον Γκάρι Μεδέλ.

«Ο Μεδέλ δεν πωλείται, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Ιντερ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του στο Κόπα Αμέρικα. Δεν πωλείται, ούτε βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ ή κάποιον άλλο σύλλογο» ανέφερε χαρακτηριστικά στον Τύπο της Χιλής ο αθλητικός διευθυντής των «νερατζούρι», Πιέρο Αουσίλιο. Από τη στιγμή ωστόσο που η Ιντερ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Αρτούρ Μαζουάκου, φήμες τη θέλουν να καταθέτει σύντομα επίσημη πρόταση στον πειραϊκό σύλλογο για την αγορά του Γάλλου, οπότε μπορεί και να υπάρξει αλλαγή δεδομένων.

Οσον αφορά την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, οι Ιταλοί έκαναν λόγο για πρόταση των Πειραιωτών στον Αμπέλ Φερνάντες. Πρόκειται για 25χρονο Ουρουγουανό επιθετικό που έχει αγωνιστεί σε Σεντράλ, Πενιαρόλ, Παλέρμο και Χαλ.

■ Απόψε (20.30 NS 1) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει επί τουρκικού εδάφους την Αντάλιασπορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα